AMSTERDAM DIARY 3

Amsterdam diary Laura Katsma Chloe Sterk Invite W HOTEL Het is alweer maandag en dat betekent werk aan de winkel. De laatste Amsterdam diary (check die diary hier) dateert alweer van 16 april en in de tussentijd is er weer veel gebeurt. Vrijdag 22 april vertrok ik naar de Azoren (lees deze post hier) en daarvoor was ik nog een paar dagen in Amsterdam. Hierboven de eerste foto van de diary die eigenlijk van een week eerder is. Toen was ik samen met Laura bij het feestje INVITE in W Amsterdam hotel. Dit vindt iedere vrijdag van 5 tot 2 uur s’nachts plaats. Wil je een keer gaan, rond 11 uur wordt het druk en de entree is gratis.

NØLSON lancering Pistache Amsterdam Chloe Sterk Niek KoedamZondag middag was het tijd voor de lancering van NØLSON. Dit merk verkoopt prachtige overhemden voor een eerlijke prijs. Tijdens deze dag lanceerde NØLSON de drie kleuren; lichtblauw, donkerblauw en wit, maar er komt nog veel meer.  Het is een herenmerk, maar het licht blauwe overhemd kan ook gedragen worden door dames. Ik houd echt van overhemden (lees daar meer over hier) en besloot tijdens de lancering een de lichtblauwe variant (zie hierboven) aan te trekken (maat 37). Ben je nou benieuwd naar dit merk, neem dan even een kijkje hier.
Amsterdam Diary Valerie Dekker en Chloe Sterk Katwalk RTL5Op donderdag had ik opnames voor het nieuwe TV programma Katwalk. Samen met presentatrice Valerie Dekker ging ik op pad in Amsterdam. Op de foto hierboven zie je ons een gesprek hebben over het bloggen en de tv wereld. Hierna gingen we de stad in voor een speciale opdracht. Benieuwd naar de opdracht kijk dan de aflevering die op 26 mei te zien is op TV.

Amsterdam Diary Valerie Dekker en Chloe Sterk Katwalk RTL5
Amsterdam Diary Valerie Dekker en Chloe Sterk Katwalk RTL5 Nanne Meijer - Martijn ManschotAmsterdam Diary Valerie Dekker en Chloe Sterk Katwalk RTL5 Nanne Meijer - Martijn ManschotNa een middag filmen in de zon, was het tijd voor de avond opnames. In de avond kwamen Nanne Meijer (bekend van de Ochtendmix) en Martijn Manschot (bekend van Gierige Gasten) erbij. Inmiddels was ik omgekleed en konden we naar de premiere. Meer over wat we precies gedaan hebben in de aflevering van 26 mei (to be continued).

Premiere Toon KPN Chloe Sterk Valerie Dekker Katwalk Tijdens de premiere van TOON filmde we nog steeds voor Katwalk. Op bovenstaande foto heb ik een interview met Hakim Traïdia. Kunnen jullie raden wat ik aan Hakim vraag? Na een aantal interviews was het tijd voor de premiere van Toon. Dit is een serie die vanaf nu te zien is op internet, benieuwd? Kijk dan de eerste drie afleveringen hier.

Funky Freddy Amsterdam Nova Chloe Sterk Martijn Manschot  Gierige Gasten
Funky Freddy Amsterdam Nova Chloe Sterk Martijn Manschot  Gierige Gasten Die dag erna vetrok ik al vroeg naar Portugal, maar na de premiere kon ik het niet laten om nog even een dansje te doen bij Funky Freddy in Nova Amsterdam. Uiteindelijk belande ik natuurlijk te laat in mijn bed, maar stond wel weer om 8 uur naast mijn bed voor het ontbijt.  Na het ontbijt regelde ik een Uber en kon het avontuur in de Azoren beginnen. Inmiddels is het alweer maandag en ben ik alweer onderweg naar Amsterdam voor een shoot. Benieuwd waar de shoot is en voor welk merk? Volg mij dan op Snapchat (@Fashionistachlo) om altijd op de hoogte te blijven over al mijn avonturen. Liefs X

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

Nog geen reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.