Amber Lounge Fashionshow Monaco Grand Prix

Jasmine Thompson at Amber Lounge GRAND PRIX DE MONACO
Amber Lounge GRAND PRIX DE MONACO
Amber Lounge Charity Fashion Show GRAND PRIX DE MONACO
Amber Lounge Charity Fashion Show GRAND PRIX DE MONACO
Amber Lounge Charity Fashion Show GRAND PRIX DE MONACO
Amber Lounge Charity Fashion Show GRAND PRIX DE MONACO
Amber Lounge Charity Fashion Show GRAND PRIX DE MONACO
Amber Lounge Charity Fashion Show GRAND PRIX DE MONACO
Jasmine Thompson at Amber Lounge GRAND PRIX DE MONACO
Amber Lounge Charity Fashion Show GRAND PRIX DE MONACO

Mijn Cote D’Azur road trip sloot ik in stijl af tijdens de Amber Lounge fashion show en afterparty. In 2003 werd de Amber Lounge tijdens de Grand Prix de Monaco door Sonia Irvine (zie vierde foto) gelanceerd. De club ontstond als uitvalbasis voor F1 teams, coureurs, sponsoren en VIP gasten die opzoek zijn naar het perfect nachtleven zonder al teveel drukte en hordes media en fans. Inmiddels is de Amber Lounge uitgegroeid tot een van de bekendste clubs tijdens de Grand Prix de Monaco en vierde ze dit jaar haar tiende verjaardagsfeestje.

I ended my Cote D’Azur road trip in style at the Amber Lounge fashion show and after party. In 2003, the Amber Lounge was launched during the Grand Prix de Monaco launched by Sonia Irvine (see fourth photo).The club was founded as a base for F1 teams, drivers, sponsors, royalty, VIP guests and celebrities who can relax and enjoy themselves away from the glare of press and media. Meanwhile the Amber Lounge has become one of the most famous clubs during the Grand Prix de Monaco and celebrated this year its 10th anniversary.

Vorig jaar was ik voor het eerst aanwezig op dit spectaculaire event (lees dat verslag hier) en dit jaar kreeg ik weer een invite in de brievenbus (lucky me!). Aangezien ik al in Frankrijk was voor de road trip besloot ik er een bezoekje aan het prachtige Monaco aan vast te plakken (niet verkeerd!). Op vrijdag avond rond de klok van zeven liepen de eerste gasten binnen (oa. Liam Cunningham en AKON) en om acht uur kon het spektakel beginnen met een modeshow van de boutique van Monaco; Society Beach Monaco en modeontwerper OSMAN,  een live performance van  Jasmine Thompson bekend van het liedje “Ain’t Nobody” en een veiling waar maar liefst 283.000 euro werd opgehaald voor de Amber Foundation.

Last year I visited this spectacular event for the first time (read the report here) and this year I again received an invite in the mailbox (lucky me!). Since I was already in France for the road trip I decided to continue the trip to Monaco (not bad right?). On Friday evening around seven o’clock were the first guests came in (including Liam Cunningham and Akon) and at eight it was time for the fashionshow by the fashion Boutique of Monaco; Society Beach Monaco and fashion designer OSMAN, a live performance by Jasmine Thompson known for the song “Ain’t Nobody” and an auction where no less than 283,000 euro was raised for the Amber Foundation.

Hierna was het tijd voor Buluga Vodka, Prince Lucien Richard Champagne en natuurlijk ook nog een glaasje Perrier (water met bubbels). Deze avond droeg ik een azuur groene tuniek van Patrizia Pepe in combinatie met een grote zwarte Gucci zonnebril en Miss Guided fringe hakken. Samen met mijn lieve moeder (die een keer mee was, super leuk!) heb ik tot in de late uurtje gedanst en besloten we daarna op blote voeten naar huis te lopen. Wat was het weer een top avond! Op dit moment ben ik net terug in Nederland en is het tijd om even alles op orde te brengen voordat ik dinsdag door vlieg naar Portugal. Benieuwd naar al mijn avonturen? Volg mij dan 24/7 op snapchat @FashionistaChlo. Liefs X

After this it was time for Buluga Vodka, Prince Lucien Richard Champagne and of course a glass of Perrier (water with bubbles) . This evening I was wearing an azure tunic by Patrizia Pepe in combination with large black Gucci sunglasses and my Miss Guided fringe heels. Together with my dear mother (which was super fun! ) I danced until the late hour and then we decided to walk home barefoot. Thank you Amber Lounge for the amazing night, we had a blast! At the moment I ‘m just back in the Netherlands and it is time to bring everything here back in order before I fly to Portugal on Tuesday. Excited about all my adventures? Then follow me 24/7 on snapchat @FashionistaChlo . Love X

Amber Lounge (Le Méridien Beach Plaza Hotel ) – 2 Av. Princesse Grace – Monaco, Frankrijk

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.