SUMMER DENIM LOOK

DENIM DAYS - DENIM LOOK WITH OTTERBOX
DENIM DAYS - DENIM LOOK WITH OTTERBOX
DENIM DAYS - DENIM LOOK WITH OTTERBOX
DENIM DAYS - DENIM LOOK WITH OTTERBOX
DENIM DAYS - DENIM LOOK WITH OTTERBOX
DENIM DAYS - DENIM LOOK WITH OTTERBOX
DENIM DAYS - DENIM LOOK WITH OTTERBOX
DENIM DAYS - DENIM LOOK WITH OTTERBOX

Na Gran Canaria kan ik niet wachten om het warme zonnetje ook in Nederland te begroeten. Gelukkig wordt het weer met de dag beter en kunnen we af en toe al op het terras neer ploffen. Oh stiekem kan ik er zo van genieten als de lucht blauw is en het zonnetje schijnt. Yes, ik word er echt een leuker mens van. Wij allemaal toch? Maar wat dragen we als we nog niet echt voor een “full summer look” kunnen gaan. Vandaag deel ik met jullie zo’n outfit, een echte “summer denim” outfit die perfect te dragen is rond deze tijd van het jaar.  Ik werd geïnspireerd voor deze outfit door de Amsterdam Denim Days.  Nederland is natuurlijk een jeans land en bijna een week lang stond Amsterdam in het teken van denim. Nadat ik diverse denim outfits op social media voorbij zag komen kan ik het niet laten  om ook maar weer eens mijn denim jack uit de kast te halen. Een denim jasje is echt perfect te dragen als je nog net niet zonder jas naar buiten kan. Ik combineerde het jasje met mijn ripped jeans, een wit overhemd, rode suède tas en mijn witte sneakers. De outfit is natuurlijk niet compleet met een “matching” Iphone hoesje. Deze keer kon ik eigenlijk niet kiezen tussen de witte Otterbox of de echte denim blue case. Wat is jullie favoriet? En daarnaast hebben jullie de Amsterdam Denim Days bezocht? Ik kijk uit naar jullie reacties. Liefs X

After Gran Canaria I can not wait to enjoy the warm sunshine in The Netherlands. Fortunately, the weather gets better every day and we don’t have to wear a winter coat anymore (thank god!). Honestly I am a sucker for blue sky with sun and I am a nicer and happier person during summer period. You guys are not blaming me for that right? But what do we wear when we are not really able to go for a full summer look? Today I share with you an outfit, a real summer denim look which is perfect outfit to wear around this time of year. I was inspired for this outfit by the Amsterdam Denim Days. Netherlands is obviously a jeans country and last week Amsterdam was all about the Amsterdam Denim Days. After I spotted a several denim looks on social media, I can not resist  to grab my denim jacket out of the closet. A denim jacket is really perfect to wear if you can not go out without a coat. I combined it with my ripped jeans, a white shirt, red suede bag and my white sneakers. The outfit is not complete with a “matching” iPhone case. This time I could not choose between the white Otterbox or the blue denim case. What is your favorite? I look forward to your comments. Love X

SHOP THE SUMMER DENIM LOOK:

Sneakers: Nubikk, jeans: Zara, denim jacket: Pieces, shirt: Stradivarius, sunnies: Rayban, bag: Tosca Blu, cases: Otterbox 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

10 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.