SALOBRE GRAN CANARIA

SHERATON SALOBRE GOLF RESORT GRAN CANARIA BAUM UND PFERDGARTEN
SHERATON SALOBRE GOLF RESORT GRAN CANARIA BAUM UND PFERDGARTEN
SHERATON SALOBRE GOLF RESORT GRAN CANARIA BAUM UND PFERDGARTEN
SHERATON SALOBRE GOLF RESORT GRAN CANARIA BAUM UND PFERDGARTEN
SHERATON SALOBRE GOLF RESORT GRAN CANARIA BAUM UND PFERDGARTEN
SHERATON SALOBRE GOLF RESORT GRAN CANARIA BAUM UND PFERDGARTEN
SHERATON SALOBRE GOLF RESORT GRAN CANARIA BAUM UND PFERDGARTEN
SHERATON SALOBRE GOLF RESORT GRAN CANARIA BAUM UND PFERDGARTEN

Na vijf dagen midden in Maspalomas te hebben genoten van zon, zwembad, lekker eten en ga zo maar door is het tijd om verder te gaan. De laatste drie dagen van mijn Gran Canaria trip verblijf ik in het Sheraton Golf Resort. Dit Golf resort bevindt zich hoog in de bergen van Salobre. Toen we in de taxi alle slingerbochten door moesten waren we natuurlijk super benieuwd waar we terecht kwamen. Maar jemig ook deze plek is weer een sprookje. Er is een infinity pool met lichtbedden en cabana’s op de 11de verdieping en het uitzicht is overal adembenemend (dit kan ook niet anders op zo’n hoogte). Na aankomst hebben we de hele dag genoten aan het zwembad en vandaag ga ik de golfbaan op. Ik ben zo benieuwd of ik het nog kan. Anyway, gister avond droeg ik mijn matching suit van Baum und Pferdgarten gecombineerd met mijn favoriete Manebi leren espadrilles en Furla tas. En nu ben ik heel erg benieuwd wat jullie van deze look en de foto’s vinden. Laten jullie mij het weten? Geniet van jullie zondag! Adios!

After five days enjoying Maspalomas it’s time to move on. The last three days of my Gran Canaria trip I will stay at the Sheraton Golf Resort. This Golf Resort is located in the mountains of Salobre. The taxi drive took us a while but wow this place is magical. There is an infinity pool with sun beds and cabanas on the 11th floor and the view on every corner is breathtaking. After arriving we enjoyed the sun and took some rest at the pool, and today for today I will play golf at the course. I am excited and can’t wait. Anyway, last night I decided to wear my matching suit from Baum und Pferdgarten in combination with my favorite Manebi leather espadrilles and Furla bag. I’m very curious what you think of this look and the pictures. So please let me know your thoughts! Enjoy your Sunday! Adios…

SHOP THE SALOBRE GRAN CANARIA LOOK:

Espadrilles: Manebi, suit: Baum und Pferdgarten, bag: Furla, sunnies: Chloe 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

5 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Great pics and this outfit is different. To be truthful not sure what to think of it. Don’t dislike it but not sure if this is a look for you. xoxoxo

  2. Oh my god wat mooi! Ik ga deze zomer naar Gran Canaria om daar een half jaar te studeren 🙂 Ik ben benieuwd naar je volgende blogs!!!