MASPALOMAS GRAN CANARIA II

MASPALOMAS GRAN CANARIA 10 DAYS, ADIDAS, LIU JO, FURLA
MASPALOMAS GRAN CANARIA 10 DAYS, ADIDAS, LIU JO, FURLA
MASPALOMAS GRAN CANARIA 10 DAYS, ADIDAS, LIU JO, FURLA
MASPALOMAS GRAN CANARIA 10 DAYS, ADIDAS, LIU JO, FURLA
MASPALOMAS GRAN CANARIA 10 DAYS, ADIDAS, LIU JO, FURLA
MASPALOMAS GRAN CANARIA 10 DAYS, ADIDAS, LIU JO, FURLA

Overal palmbomen, gekleurde bloemen, prachtig licht en heerlijk, yes het is puur geniet hier op Gran Canaria. Vandaag deel ik met jullie mijn tweede outfit die ik droeg tijdens het diner. In de avond koelt het aardig af dus ik besloot te kiezen voor een zwarte broek in combinatie met mijn trui van 10Days, gestreept colbert en nieuwe zwarte/witte Adidas sneakers. Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe zwarte legging. Ik ben echt verslingerd aan mijn leren legging van Zara, die bijna aan zijn einde is. Ik ging op pad om een nieuwe te scoren, maar omdat de zomer er aan komt was er helaas geen een meer te vinden. Daarom besloot ik te kiezen voor een zwarte legging variant en stiekem ben ik er best wel blij mee. Geen leren legging dit keer, maar een soort van denim zwarte legging. Nu ben ik natuurlijk benieuwd wat jullie hier van vinden. Zouden jullie deze look trouwens ook zo combineren? Ik kijk uit naar jullie reacties. Adios!

Palmtrees, colorful flowers, beautiful light and stunning weather, it is pure enjoyment here on Gran Canaria. Today I want to share with you my second look which I was wearing to the dinner. In the evening it is a little bit chilly so I decided to wear my black trousers in combination with my 10Days jumper, striped jacket and new black and white Adidas sneakers. Please let me know what you think of it? Oh and do you want to follow all my adventures here then make sure you follow me on Instagram (@FashionistaChloe) and Snapchat (@FashionistaChlo). Adios! 

SHOP THE MASPALOMAS GRAN CANARIA II LOOK:
Sneakers: Adidas, black trousers: Zara (new collection), jumper: 10Days, jacket: 10 Days, bag: Furla, sunnies: Saint Laurent, scarf: Liu Jo

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

2 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.