MASPALOMAS GRAN CANARIA

MASPALOMAS GRAN CANARIA BAUM UND PFERDGARTEN CHLOE SUNNIES

MASPALOMAS GRAN CANARIA BAUM UND PFERDGARTEN CHLOE SUNNIES
MASPALOMAS GRAN CANARIA BAUM UND PFERDGARTEN CHLOE SUNNIES
MASPALOMAS GRAN CANARIA BAUM UND PFERDGARTEN CHLOE SUNNIES
MASPALOMAS GRAN CANARIA BAUM UND PFERDGARTEN CHLOE SUNNIES

Goedemorgen vanuit Maspalomas Gran Canaria. Twee jaar geleden was ik voor het laatst op dit prachtige eiland en deze week krijg ik de kans om weer een weekje ervan te genieten. Samen met mijn moeder bezoek ik twee hotels op het zuidelijke deel van Gran Canaria (hier later meer over) en kijk ik wat er allemaal te doen is. Vandaag deel ik met jullie een kleine update en natuurlijk post ik de eerste look online. De eerste dag waren we natuurlijk druk met inchecken, dingetjes regelen, maar hadden we ook nog even de kans om het strand op te gaan. De eerste paar dagen verblijven we in Sea Side Palm Beach hotel en het strand van Maspalomas ligt hier echt op loop afstand. We zitten aan de kant van natuur reservaat Maspalomas Dunes en dit is naar mijn mening minder toeristisch dan de andere kant. Naar het strand droeg ik een gestreept jurkje van Baum und Pferdgarten in combinatie met mijn nieuwe Chloe bril, Furla tas (die ik in een grote strandtas gooide) en mijn favorieten leren espadrilles van Manebi. Ben je benieuwd naar al mijn avonturen hier op Gran Canaria, zorg er dan voor dat je mij volgt op Snapchat. Hier deel ik iedere dag foto’s, video’s en vraag ik jullie mening over bepaalde onderwerpen. Adios!

Good morning from Maspalomas Gran Canaria. Two years ago I saw this beautiful island  for the last time and now I got the chance to discover it again (lucky me). Together with my mam, I will visit two hotels on the southern part of Gran Canaria (more on this later) and will check out some highlights. Today I will share with you a little update and of course I post my first look. On the first day we were busy with the check-in, arranging some things, but of course we had some time to go to the beach. The first three days we will stay at Sea Side Palm Beach and the beach of Maspalomas is on walking distance. To the beach I was wearing a striped dress from Baum und Pferdgarten combined with my new Chloe glasses, Furla bag and my favorites leather espadrilles by Manebi. Are you curious to all my adventures here in Gran Canaria, then make sure you follow me on Snapchat. Here I will share a lot of photos, videos, and I will ask your opinion about certain topics. Hope to see you there.. Adios!

SHOP THE MASPALOMAS GRAN CANARIA LOOK:

Espadrilles: Manebi, dress: Baum und Pferdgarten, sunnies: Chloe, bag: Furla

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

6 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.