Een paar dagen bij Generator Hostel Amsterdam

GENERATOR AMSTERDAM HOSTEL HOTSPOT AMSTERDAM OOST - FASHIONISTA CHLOE
GENERATOR AMSTERDAM HOSTEL HOTSPOT AMSTERDAM OOST - FASHIONISTA CHLOE
GENERATOR AMSTERDAM HOSTEL HOTSPOT AMSTERDAM OOST - FASHIONISTA CHLOE
GENERATOR AMSTERDAM HOSTEL HOTSPOT AMSTERDAM OOST - FASHIONISTA CHLOE
GENERATOR AMSTERDAM HOSTEL HOTSPOT AMSTERDAM OOST - FASHIONISTA CHLOE
GENERATOR AMSTERDAM HOSTEL HOTSPOT AMSTERDAM OOST - FASHIONISTA CHLOE
GENERATOR AMSTERDAM HOSTEL HOTSPOT AMSTERDAM OOST - FASHIONISTA CHLOE

Bij een hostel denk ik aan hordes jonge mensen in een ruimte, vieze stink bedden en slechte service. Du toen ik werd uitgenodigd om een nachtje in het nieuwste hostel Generator Amsterdam te verblijven twijfelde ik even. Fashionista Chloe in een hostel, hoe dan? Generator is het snelgroeiende hostel merk van Europa en heeft al vestigingen in Berlijn, Parijs, Londen en opent binnenkort in Stockholm. Hier moest ik natuurlijk meer van weten en daarom besloot ik afgelopen donderdag een nachtje te slapen bij de nieuwste spot van Amsterdam Oost. Generator Amsterdam is gevestigd in het Oosterpark en vanuit mijn kamer (kamer 331) had ik een prachtig uitzicht over het park. In dit hostel heb je de mogelijkheid om een kamer te delen, maar dat was voor mij een stap te ver. Ik koos voor een Premium Twin Room met eigen badkamer en toilet. De kamer is basic, maar is wel van alle gemakken voorzien (de bedden zijn wel wat hard en los van elkaar, wat niet altijd even handig is). Beneden zit restaurant Nescio gevestigd waar je kan ontbijten, lunchen en dineren. De keuken is zelfs tot 11 uur in de avond geopend dus dat is ideaal als je later op de avond nog zin hebt in een snack. In de ochtend kan je kiezen voor een standaard ontbijt of gewoon een aantal lekkere gerechtjes van de kaart bestellen. Zelf koos ik voor een verse jus d’orange, granola met yoghurt en een cappuccino. En kijk nou, hoe lekker is het wakker worden met dit ontbijt en het zonnige uitzicht over het park? Ik heb niks te klagen over een verblijf in zo’n hostel hoor! Voor nu ben ik dus even over mijn hostel angst heen, maar of ik ooit een kamer met een onbekende ga delen? Daar moet ik nog een aantal nachtjes over slapen. Snappen jullie wel toch? Liefs X

When I hear the word hostel I expect hordes of young people in one room, dirty stinking beds and bad service. So when I got an invitation to try out the new spot of Amsterdam Oost or better Generator Amsterdam I had some doubts about it. Fashionista Chloe in a hostel, No way!? Generator is a rapidly growing hostel brand in Europe and has already opened hostels in Berlin, Paris, London and will soon open in Stockholm. Of course I had to know more about this and that’s why I decided to spend a night at the new spot of Amsterdam East last Thursday. Generator Amsterdam is located in the Oosterpark and I was super lucky that I had an amazing view over this park from my room. In this hostel you have the opportunity to share a room, but that for me was a step too far so I chose a Premium Twin Room with private bathroom and toilet. The room is basic, but is fully equipped (beds are a bit hard and independently, which is not always convenient). Downstairs you will find restaurant Nescio where you can have breakfast, lunch and dinner. The kitchen is even open until 11 pm in the evening, perfect when you are craving for food or snacks later in the evening. In the morning you can choose between a standard breakfast or just order some tasty dishes from the menu. I chose for a fresh orange juice, granola with yogurt and a large cappuccino. And look, how nice is it to wake up with this kind of breakfast and the sunny view of the park? I have nothing to complain when I am staying in such a hostel! For now I am over my hostel fears, but if I will ever going to share a room with a stranger? You will never know, but I don’t think so! Love X

Generator Amsterdam – Mauritskade 57, Amsterdam

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP