AMSTERDAM DIARY 2

AMSTERDAM DIARY 2 - BIANCA PORTIS FRNZY DE PIJP - PRSSKT

Wauw wat kreeg ik goede reacties op mijn eerste Amsterdam diary. Doordat ik het een en ander op Snapchat en Instagram plaats had ik eigenlijk niet gedacht dat jullie het nog leuk vinden om hier meer te lezen over mijn dagen in Amsterdam. Maar toch wel, super leuk guys!! Afgelopen week was ik van dinsdag tot en met zaterdag in Amsterdam. Ja ik kan er beter gaan wonen, maar soms vind ik ook heerlijk om terug te gaan naar Nijmegen (hier vind ik echt mijn rust).  Als ik in Amsterdam ben slaap ik in hotels of bij vriendinnetjes. Afgelopen week probeerde ik hotel The Exchange uit (lees daar meer over hier). Anyway, tijdens mijn dagen in Amsterdam had ik een meet-up met Bianca Portis. Bianca ken ik al vanaf het aller begin, eerst werkte zij voor een PR bureau in Amsterdam en sinds november 2014 is zij voor zichzelf begonnen. Haar bedrijf PRSSKD is verantwoordelijk voor de pr van diverse merken en het is altijd leuk om even met haar te brainstormen. Dit keer vertelde zij mij alles over de Wide Angle – Black Eye clipper lens (€44.95). Dit is een extra lens die je op je Iphone kan klippen. je kan hem zowel voor de front lens als de selfie lens gebruiken. Ik vind het een ideale gadget, omdat je door het gebruik van deze lens echt veel meer in beeld krijgt (zie bovenstaande foto’s). Daarnaast gebruik ik de lens ook tijdens snapchat video’s, je ziet hierdoor namelijk net iets meer dan alleen maar je hoofd (wat de snaps uiteraard leuker maken).  Oh en wij aten bij de nieuwste lunch hotspot FRNZY in De Pijp Amsterdam. MUST GO als je in Amsterdam bent!

AMSTERDAM DIARY 2 - PATRIZIA PEPE LUNCH - MORGAN AND MEES AMSTERDAM WEST AMSTERDAM DIARY 2 - PATRIZIA PEPE LUNCH - MORGAN AND MEES AMSTERDAM WEST

Op de dinsdag was ik aanwezig bij de pers lunch van Patrizia Pepe in restaurant Morgan and Mees. Al een paar jaar werk ik samen met dit merk en ben ik altijd van de partij bij hun collectie presentatie in Milaan. Dit keer was het extra leuk dat ze voor hun herfst/winter presentatie Amsterdam aan deden. Bij aankomst kon de pers de collectie bekijken en natuurlijk selecteerde ook ik mijn favorieten. De bovenstaande tassen staan in mijn top drie, maar er was nog veel meer moois! Na de sneakpreview konden we aan tafel en genoot ik van geroosterde bulaga linzen met geitenkaas, balsamico en pompoen. Mijn overbuurvrouw koos voor een ossenhaas biefstuk met zout geroosterde knolselderij puree, citroen en frietjes. Oh en ik ben weer een beetje beter en gezonder aan het leven, maar kon het dessert (M&M caramel bar) niet weerstaan. Snappen jullie wel toch?

AMSTERDAM DIARY 2 - TOMMY HILFIGER PRESSDAY - HOTEL THE EXCHANGE PRESS REVIEW AMSTERDAM

De aankomende weken presenteren diverse merken en bureau’s hun winter collectie voor 2016. Soms moet ik er echt nog niet aan denken, omdat de Nederlandse zomer nog niet eens is begonnen. HALLO, ik wil gewoon zomer kleding aan. Maar hey, zo is het nou eenmaal in de mode geregeld. Toch stiekem best wel gek, want we weten allemaal hoe vervelend het is dat als we in juli en augustus massaal naar de zon gaan of in de zon willen er geen bikini meer te verkrijgen is. Hier moeten ze echt wat op verzinnen. Vinden jullie ook niet? Anyway, na de presentatie van Patrizia Pepe stapte ik oer Hollands op mijn OV-fiets richting het Leidseplein. Hier bezocht ik de persdag van Tommy Hilfiger welke plaats vond in hun hoofdkantoor aan de Stadhouderskade. Daarna dronk ik met Lauren van Basch Amsterdam (lees daar meer over hier) nog een drankje bij Palladium Amsterdam. Hierna besloot ik in te checken in mijn onderkomen voor mijn dagen in Amsterdam of beter hotel The Exchange. Het was echt een prachtige kamer met heel veel licht dus ik kon het niet laten om even een mirror-picture zonder enige gêne te maken. Oeps!!

WORLDCLASSDRINKS COCKTAIL AT W AMSTERDAM

Op donderdag was ik uitgenodigd voor een Mixology Cocktail Masterclass met Tess Posthumus in W Amsterdam hotel. Tess Posthumus (bekend van cocktailbar Door74) is ’s werelds beste vrouwelijke bartender en samen met haar creëerde wij onze persoonlijke cocktail.  Toen ik aan kwam stond er al een cocktail met mijn naam klaar en hierna kon het shaken beginnen. Om eerlijk toe te geven ik ben geen ster shaker en ben toch beter in het drinken van cocktails. Bovenstaande cocktail was mijn favoriet, deze cocktail bestaat voornamelijk uit Kwai Feh (Lychee likeur). Na alle heerlijke cocktails besloot ik nog wat te werken in mijn hotel en vroeg te gaan slapen. De drank was mij stiekem ook een beetje naar het hoofd gestegen ( ik kan echt niet tegen alcohol, oops).

FEET SPOILED TREATMENT AT SOAP TREATMENT STORE AMSTERDAM FASHIONBLOGGER

Op vrijdag had ik een afspraak staan bij SOAP treatment store. Dit is een city spa met twee filialen in Amsterdam (Spuistraat – Van Bearlestraat).  Op de Spuistraat nam ik plaats voor een verwen pedicure behandeling genaamd Feet Spoiled. Deze behandeling (€ 52,50) duurt minimaal een uur en bestaat uit de volgende stappen: soak in een warm badje, nagelriemen corrigeren, vijlen van de nagels, eeltbehandeling, scrubben (favoriet), een heerlijke massage van de voeten en het lakken van de nagels met OPI. De service van Soap vind ik altijd super goed, het is heerlijk relax (terwijl je midden in het drukke Amsterdam zit) en je komt echt even bij. Hierna was het tijd voor mails, werk en nog eens werk. In de avond sprak ik met een vriendinnetje af en aten we bij Terpentijn en sloten we af met cocktails bij INVITE (W Amsterdam Lounge). Meer daar over in de volgende diary. Op dit moment ben ik alweer naar Amsterdam, benieuwd waarvoor hou dan mijn snapchat (@FashionistaChlo) en Instagram (@FashionistaChloe) in de gaten. Voor nu ben heel erg benieuwd wat jullie van deze diary vinden. Fijne zondag! Liefs X

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

11 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wat leuk allemaal! Wat maak je leuke dingen mee. Die lens lijkt me ook super handig & dat zwart wit gestreepte tasje is echt zo gaaf! Mixology Cocktail Masterclass cocktails maken is ook echt te gek, lekker hoor! Die top die je op de foto aanhebt met het cocktail maken is ook echt prachtig, staat je goed! Waar is die van? Die behandeling bij SOAP treatment store lijkt me ook echt fijn!

  2. Oeh, die Feet Spoiled bij SOAP treatment store lijkt me echt het einde. Moet binnenkort maar eens kijken of ik mijn – tjsa wat is het eigenlijk onzekerheid? – overboord kan zetten. Dit klinkt zo fijn!