AMSTERDAM DIARY 1

FAYA LAURENS WORK OUT FURLA FASHIONISTA CHLOE DIARYHet is weer eens tijd voor een foto dagboek van mijn dagen in Amsterdam. Vroeger postte ik regelmatig een foto-dagboek, maar omdat er nu Snapchat (@FashionistaChlo) en Instagram (@FashionistaChloe) is ben ik het minder gaan doen. Toch vind ik het af en toe wel leuk om jullie meer over bepaalde dingen te vertellen (bijvoorbeeld wat ik doe als ik in Amsterdam ben). Ok let’s GO, na maandag een dag thuis te hebben gewerkt reisde ik dinsdag al vroeg naar Amsterdam. Hier begon ik met een work-out van Fajah Lourens. De work-out duurde ongeveer 35 minuten, maar was super intens. Hierna was het tijd voor een heerlijk ontbijt bereid met Ombar Feel Good Chocolate. Ondanks dat ik super vroeg op moest staan (ik zat 7:30 in de trein) was dit een heerlijk manier om wakker te worden.
HET MASSAGE HUYS FASHIONISTA CHLOE DIARY SHOOT METRO MODE
Na de work-out nam ik de tram naar Amsterdam West waar ik genoot van een She Special massage bij Het Massage Huys. Even een uurtje helemaal niets, alleen maar genieten en tot rust komen. Dit is echt een aanrader als je in de buurt bent. In de middag had ik een shoot met Metro Mode (gelukkig scheen het zonnetje). Later meer over deze shoot, keep you posted!12962509_10156720741810285_175399445_o
12953232_10156720741875285_1306595043_oNa een middagje rennen en vliegen pakte ik de Uber naar mijn hotel. Ik had alleen maar tijd om in te checken, want ik moest alweer door naar het volgende event. Benieuwd naar mijn hotel in Amsterdam? Check dan snel de blog over Generator Amsterdam hier. Rond de klok van half 7 stond ik voor de deur van Studio 13 in Amsterdam. Hier werd het tassenmerk Basch Amsterdam gelanceerd. Basch Amsterdam is een prachtig minimalistisch tassen merk opgericht door de drie Amsterdamse meiden Lauren, Sanne en Laurel. Deze bovenstaande foto’s werden tijdens de lancering gemaakt. Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe Chloe zonnebril? Snel meer over het tassenmerk op de blog.foto3Na de lancering besloot ik naar mijn hotel te gaan, een pizza met geitenkaas te bestellen en nog wat te werken in mijn bed. Op een of andere manier lukte het mij niet om vroeg te gaan slapen dus het werd weer een latertje. Dit resulteerde dat ik de volgende dag maar moeilijk kon opstaan (hebben jullie daar ook last van?). Het was prachtig weer dus ik besloot nog een dagje in Amsterdam te blijven. Ik sprak af met Daan die Boho Bikini’s verkoopt, hopte nog even langs een PR bureau en genoot vooral van de zon. Alles ging goed tot dat ik op het eind van de dag naar mijn laatste event rende voor de tram. Ken je dat gevoel, dat terwijl je rent, je weet dat je gaat vallen? Nou dat had ik dus. Naast dat mijn knie open lag, was mijn hele telefoon schermbeeld gebarsten. HUILEN! Wat een pech middag! Weet je wat ik ben gaan doen? Het was vrijdag middag dus ik besloot samen met een vriendinnetje De Pijp in te gaan en drankjes te gaan drinken en zoete aardappel friet te gaan eten bij Schatje Patatje. Hey, we moeten het leven gewoon leuk maken toch? De volgende dag kon gelukkig mijn scherm gemaakt worden in Amsterdam Oost. Viel dat even mee! Zoals je hieronder kan zien kon ik die dag erna gewoon weer lachen, grapje deze foto is een week eerder gemaakt bij Funky Freddy in Nova Amsterdam. Maar toch, Smile when you still have teeth right?
12952788_10156720742105285_1530155197_o

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

6 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jouw dagelijkse bron van informatie!

VOLG ONS OP