The jaquard blazer

The jaquard blazer OOTD BAUM UND PFERDGARTEN FASHIONBLOG
The jaquard blazer OOTD BAUM UND PFERDGARTEN FASHIONBLOG
The jaquard blazer OOTD BAUM UND PFERDGARTEN FASHIONBLOG
The jaquard blazer OOTD BAUM UND PFERDGARTEN FASHIONBLOG
The jaquard blazer OOTD BAUM UND PFERDGARTEN FASHIONBLOGThe jaquard blazer OOTD BAUM UND PFERDGARTEN FASHIONBLOG

Wauw wat een leuke reacties op de skinny cheesecake post (niet gezien? lees dan eerst verder hier). Ik had dit nooit verwacht maar vind dit natuurlijk super leuk om te zien en ga zeker vaker dit soort artikelen met jullie delen. Vandaag is het echter weer tijd voor een outfitpost. Zoals jullie weten hou ik van looks waar basic items gecombineerd worden met een uitgesproken item. Ik koos hier ook voor in deze post, waar ik mijn zwarte broek combineerde met een effen wit shirt, gouden sneakers (super comfy) en Baum & Pferdgarten jaquard blazer. Wat vinden jullie van deze look? Zouden jullie het ook zo dragen? Ik kijk uit naar jullie reacties. Liefs X

Today it’s time for a brand new look. As you may know I love to wear a look with basic items in combination with one outstanding item. Today I want to share that kind of look with you. I decided to combine black trousers, with my white shirt, gold sneakers (super comfy) and Baum & Pferdgarten jacquard blazer. And now my question, what do you think of this look? GO or NO GO? I am looking forward to your comments. Love X 

SHOP THE LOOK:
Sneakers: Est1842, trousers: Zara, shirt: 10Days, jacket: Baum und Pferdgarten, bag: Furla

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

7 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.