FUN FRINGES

the fringe trend, paige denim arma leder fashionblogger
the fringe trend, paige denim arma leder fashionblogger
the fringe trend, paige denim arma leder fashionblogger
the fringe trend, paige denim arma leder fashionblogger
the fringe trend, paige denim arma leder fashionblogger
the fringe trend, paige denim arma leder fashionblogger

Zomer 2015 was het in trend, in de winter kwam het terug maar ook dit voorjaar is de “fringe” of terwijl franjes weer volop in het mode beeld aanwezig.  Ik hou van minimalistische looks, maar zo nu en dan hou ik er van om een beetje uit te pakken. Zo ook met deze look waar ik twee fringe items combineer met een nude coltrui, mijn zwart/donkerblauwe hakken en glitter tas. Nu de vraag wat vinden jullie van de fringe trend? Zijn jullie fan of is het een NO GO voor jullie? Ik ben erg benieuwd wat jullie vinden. Liefs X

Fringes, we saw it last spring, we saw it this fall, and it looks like it’s sticking around for spring 2016.  I love to wear minimalistic looks, but once in a while I try to get a little bit outside my comfort zone. Today I decided to combine two different kind of fringe items with my nude turtleneck sweater, heels and glitter bag. And now the question for you guys. What do you think of the fringe trend. Are you a big fan or is it a NO GO for you? Please let me know your thoughts in the comments below. Love X 

SHOP THE FRINGE LOOK:

Heels: Zara, jeans: Paige Denim, jumper: Zara, jacket: Arma Leder, bag: Fab, watch: GUESS

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

5 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.