WHAT’S IN MY SUITCASE FOR MILAN FASHIONWEEK

WHAT'S IN MY BAG - SUITCASE- AMERICAN TOURISTER - OLYMPUS PEN E-PL7 OLYMPUS PEN GENERATION

Yes, het is weer zo ver, ik ga op reis! Op dit dit moment ben ik onderweg naar Milaan voor fashion week. Dit is inmiddels de 4de keer dat ik naar Milaan fashion week ga en ik heb er enorm veel zin in. Toch is het altijd even hectisch en stressen voordat ik weg ga. Een week van te voren ga ik al bedenken wat ik aan wil en wanneer ik iets ga dragen. Natuurlijk kan het een en ander nog veranderen, als het opeens gaat regenen kies ik bijvoorbeeld niet voor blote benen. Gelukkig zit alles inmiddels in mijn nieuwe koffers van American Tourister en kan de trip naar Milaan beginnen. Oh en natuurlijk ga ik niet op reis zonder mijn Olympus PEN E-PL7 camera en mijn twee favoriete lenzen. Ben je nou benieuwd naar al mijn avonturen volg mij dan ook op Instagram (@fashionistachloe) en snapchat (@fashionistachlo). Ik vraag mij trouwens af wat jullie leuk vinden op snapchat? Vinden jullie het leuker om video’s te zien of foto’s? Let me know! En nu moet ik echt gaan rennen voor mijn eerste presentatie. Milano let’s GO!

Yes, its that time again, It’s traveling time! On this moment I am on my way to Milan for fashion week. It’s my 4th time and I am super excited about it. To share with you a little secret; the fashion week stress is always starting a week before. And then the big question comes to mind; what to wear? I am trying to plan my outfits from day to day but sometimes this is impossible duo to the weather. Right now I am done with packing and I am on my way (YEAH!). Oh and of course I don’t leave without my babe, the Olympus PEN E-PL7 and my favorite lenses (45MM and 75MM lens). For all the fashion girls and boys, do you want to keep updated about all my adventures then make sure you follow me on Instagram (@FashionistaChloe) and snapchat (@fashionistachlo). Oh and I am wondering what do you like the most on snapchat; video’s or photo’s or a combination of it? Please let me know. Now I have to run for my first presentation. Milan fashion week let’s GO!

WHAT'S IN MY BAG - SUITCASE- AMERICAN TOURISTER - OLYMPUS PEN E-PL7 OLYMPUS PEN GENERATION
WHAT'S IN MY BAG - SUITCASE- AMERICAN TOURISTER - OLYMPUS PEN E-PL7 OLYMPUS PEN GENERATION
WHAT'S IN MY BAG - SUITCASE- AMERICAN TOURISTER - OLYMPUS PEN E-PL7 OLYMPUS PEN GENERATION

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

4 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.