Even ertussen uit bij Badhotel Bruin op Vlieland

VLIELAND TRAVEL WEEKENDWEG.NL BADHOTELBRUIN BAD HOTEL BRUIN FASHIONBLOG TRAVELBLOG
VLIELAND TRAVEL WEEKENDWEG.NL BADHOTELBRUIN BAD HOTEL BRUIN FASHIONBLOG TRAVELBLOG
VLIELAND TRAVEL WEEKENDWEG.NL BADHOTELBRUIN BAD HOTEL BRUIN FASHIONBLOG TRAVELBLOGVLIELAND TRAVEL WEEKENDWEG.NL BADHOTELBRUIN BAD HOTEL BRUIN FASHIONBLOG TRAVELBLOG
VLIELAND TRAVEL WEEKENDWEG.NL BADHOTELBRUIN BAD HOTEL BRUIN FASHIONBLOG TRAVELBLOG
VLIELAND TRAVEL WEEKENDWEG.NL BADHOTELBRUIN BAD HOTEL BRUIN FASHIONBLOG TRAVELBLOG
VLIELAND TRAVEL WEEKENDWEG.NL BADHOTELBRUIN BAD HOTEL BRUIN FASHIONBLOG TRAVELBLOG
VLIELAND TRAVEL WEEKENDWEG.NL BADHOTELBRUIN BAD HOTEL BRUIN FASHIONBLOG TRAVELBLOG
VLIELAND TRAVEL WEEKENDWEG.NL BADHOTELBRUIN BAD HOTEL BRUIN FASHIONBLOG TRAVELBLOG
VLIELAND TRAVEL WEEKENDWEG.NL BADHOTELBRUIN BAD HOTEL BRUIN FASHIONBLOG TRAVELBLOG
VLIELAND TRAVEL WEEKENDWEG.NL BADHOTELBRUIN BAD HOTEL BRUIN FASHIONBLOG TRAVELBLOG
VLIELAND TRAVEL WEEKENDWEG.NL BADHOTELBRUIN BAD HOTEL BRUIN FASHIONBLOG TRAVELBLOG
VLIELAND TRAVEL WEEKENDWEG.NL BADHOTELBRUIN BAD HOTEL BRUIN FASHIONBLOG TRAVELBLOG
VLIELAND TRAVEL WEEKENDWEG.NL BADHOTELBRUIN BAD HOTEL BRUIN FASHIONBLOG TRAVELBLOG

Vlieland, het eiland waar je tot rust komt, kan uitwaaien en even helemaal niets moet. Vijf jaar geleden kwam ik er voor het laatst en het werd weer eens tijd om dit eiland te bezoeken. Op uitnodiging van Badhotel Bruin kreeg ik deze kans en jemig wat was het heerlijk. Zoals jullie misschien weten was ik een paar weken geleden al op Terschelling (lees deze post hier), dus de haven van Harlingen (waar de boot naar beide eilanden vertrekt) was zeker geen onbekend terrein voor mij. Wat Vlieland anders maakt dan Terschelling is dat het autovrij is, de dorpsstraat is hierdoor rustig, maar wel gezellig. Tijdens het maken van outfit foto’s merkte ik dit meteen, normaal, als ik op straat foto’s maak, moet ik 1000 keer aan de kant om auto’s voorbij te laten. Nu had ik daar totaal geen last van. Daarnaast is Vlieland veel kleiner, waardoor er minder te doen is. Geen probleem voor mij, want ik kan het soms heerlijk vinden om na een strand wandeling terug te trekken in mijn hotel. En juist dat relaxen en even helemaal niks doen kan perfect bij Badhotel Bruin. Tijdens mijn twee dagen op Vlieland verbleef ik in een van de suites van het hotel die van alle luxe was voorzien. Na aankomst wilde ik de suite stiekem bijna niet verlaten (ik hou van hotels). Maar rond de klok van zeven was het tijd voor het vijf gangen diner bij Restaurant Bravoure (onder leiding van chefkok Raymond Venmans) Dit was puur genieten, naast zalm, coquille en heel veel meer lekkers werden er ook bijpassende wijnen geschonken. En hoe heerlijk is het dat je na het dinner alleen maar naar boven hoeft te lopen om in bed te duiken? Een ander voordeel van dit hotel is de private spa. Geen duizenden mensen in de wellness, nee gewoon heerlijk alleen, met vriendin of partner even bijkomen. Ziet het er niet prachtig uit? De volgende ochtend nadat ik 5KM had hardgelopen en een heerlijk ontbijt had gegeten bestond de rest van de dag uit genieten in het bad met BVLGARI beauty producten, voor de openhaard hangen, koffie drinken en gewoon lekker niksen. Want hey, wat ik ook al over Terschelling zei geldt natuurlijk ook voor Vlieland. In life sometimes you just have to step outside the crowd, get some fresh air and remind yourself of who you are and who you want to be.

Vlieland, the island where you find rest and where you have to do nothing at all. I visited this island  five years ago for the last time, so it was time again to hop on the ferry and to discover the island again. On invitation of Badhotel Bruin I got this opportunity and honestly I had the time of my life. As you may know, I was on Terschelling a few weeks ago (read this post here), so the port of Harlingen (where the ferry leaves for both islands) was certainly not unknown territory for me. Vlieland is a car-free island so the streets are much more quit. I noticed this while I was making outfit photos, normally, if I make pictures on the street, I always have to make way for 1000 cars. And in Vlieland I had no problems with cars at all (thank god). Besides that Vlieland is much smaller than Terschelling, so there is not a lot going on. No problem for me, because I really like it to go back to my hotel and relax after a beach walk. The perfect place where you can enjoy your free time and relax is Badhotel Bruin. During my two days on Vlieland I stayed in one of their luxury suites. When I came in the room I directly felt at home and did not want to leave the suite anymore. But around seven it was time for the five-course dinner at Restaurant Bravoure (headed by chef Raymond Venmans). The dinner was delicious and what is better when you can directly go to your bed (you just have to go upstairs) after dinner? Another advantage of this hotel is the private spa. Not thousands of people in the wellness, no you can enjoy your spa-time alone, with a friend or with partner. The next morning, after I a 5KM run and a delicious breakfast was eaten, I was having a bath with Bvlgari beauty products, hanging around the fireplace, drinking coffee and just relax and doing nothing at all. Because hey, what I already said about Terschelling same goes for Vlieland. In life sometimes you just have to step outside the crowd, get some fresh air and remind yourself of who you are and who you wanna be.

Badhotel Bruin, Dorpsstraat 88, Vlieland

 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

7 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.