MFW LOOK I – MR&MRS ITALY

Mr&MrsItaly Milan Fashion Week streetstyle MFW Nubikk
Mr&MrsItaly Milan Fashion Week streetstyle MFW Nubikk
Mr&MrsItaly Milan Fashion Week streetstyle MFW Nubikk
Mr&MrsItaly Milan Fashion Week streetstyle MFW Nubikk
Mr&MrsItaly Milan Fashion Week streetstyle MFW Nubikk
Mr&MrsItaly Milan Fashion Week streetstyle MFW Nubikk

Voorafgaand aan Milaan fashion week had ik goede voornemens gemaakt. Ik had het idee om tijdens fashion week iedere avond een post te maken over mijn bevenissen van die dag. In Kaapstad deed ik precies hetzelfde en dit gaf een frisse wind door mijn blog. Toch blijkt dit in de praktijk tijdens de hectische modeweek een stuk lastiger te zijn. De eerste avond ging het al mis, ik ben net pas thuis (23:00) en morgen (donderdag) is mijn eerste meeting alweer om half 10. Stiekem wil ik nu doorwerken en alles met jullie delen, maar eigenlijk moet ik daar meer tijd voor uit trekken (daarnaast moet ik ook gewoon gaan slapen). Yep, daar gaan mijn goede voornemens, #fail. Daarom heb ik net besloten om vandaag alleen met jullie mijn eerste look te delen. Deze foto’s maakte ik na de show van Alberta Ferretti. Op dat moment begon het al donker te worden en daarvan raakte ik in lichte paniek. Ik heb eigenlijk nog nooit foto’s gemaakt met weinig licht en daardoor dacht ik echt dat het zou mislukken. Maar niks was minder waar, met mijn nieuwe lens (75MM – Olympus PEN E-PL7) kan je prima in de avond foto’s maken. Pfiew, was dat even een meevallen. Anyway, naar de show droeg ik een totale look van Mr&Mrs Italy in combinatie met witte Nubikk sneakers en een witte Tosca Blu tas. Oh trouwens ik ben super benieuwd wat jullie van deze klittenband sneakers vinden. Is het een GO of een NO GO voor jullie. Nu ga ik heel gauw slapen, over een paar uur gaat alweer de wekker. Voor wie het nog niet weet: je kan al mijn avonturen volgen op snapchat (@FashionistaChlo) en Instagram (@FashionistaChloe). Liefs vanuit Milano.

Before I went to Milan fashion week, I had the idea to share with you a post about all my adventures, shows, presentations and many more every day. In Cape Town, I did exactly the same and this gave a fresh breeze through my blog. But in practice during the hectic Fashion Week it was a lot harder to make this possible. I just got home (11PM) and tomorrow (Thursday) my first meeting is at half past 9. Secretly I want to work now and I also want to share today’s adventures with you, but I really need some sleep. Yep, there goes my good intentions, #fail. Therefore I just decided to just share with you my first MFW look. I made these pictures after the Alberta Ferretti show. At that time it started getting dark and I got a little bit in panic. I ask myself the question: would it be possible to make pictures with this light? Yes it was possible with my new lens (75MM – Olympus PEN E-PL7) and I really like the result. Anyway, to the show I was wearing a total look from Mr & Mrs Italy in combination with my white Nubikk sneakers and a white Tosca Blu bag. Oh by the way, I’m very curious what you think of this Velcro sneakers. Is it a GO or NO GO for you. Now I go to sleep very quickly, my alarm goes off early tomorrow. For those who still do not know: you can alsp follow my adventures on snapchat (FashionistaChlo) and Instagram (FashionistaChloe). Love from Milano.

SHOP THE MR&MRS ITALY MFW LOOK NOW:

Sneakers: Nubikk, jeans: Mr&Mrs Italy, shirt: Mr&Mrs Italy, bag: Tosca Blu, jacket: Mr&Mrs Italy

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

4 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.