LUISAVIAROMA STYLELAB FIRENZE

LUISAVIAROMA STYLELAB FASHIONISTACHLOE FIRENZE4EVER
LUISAVIAROMA STYLELAB FASHIONISTACHLOE FIRENZE4EVER
LUISAVIAROMA STYLELAB FASHIONISTACHLOE FIRENZE4EVER
LUISAVIAROMA STYLELAB FASHIONISTACHLOE FIRENZE4EVER
LUISAVIAROMA STYLELAB FASHIONISTACHLOE FIRENZE4EVER
LUISAVIAROMA STYLELAB FASHIONISTACHLOE FIRENZE4EVER

Na maar liefst 14 dagen in Kaapstad ben ik “back in town“. Het was wel even wennen om van +/- 30 graden om te schakelen naar 10 graden, maar ach aan alles komt een eind en alles went. Daarnaast staan er weer een aantal leuke dingen op de planning en het er ligt ook een hoop werk op mij te wachten. Zoals jullie misschien nog weten had ik in samenwerking met LuisaViaRoma twee shoots in Florence. Vandaag deel ik met jullie de eerste look die gefotografeerd werd op het dak met uitzicht op de bekende Duomo. Voor deze look koos ik een zwarte shorts in combinatie met een kanten top, slip-on schoenen en een gekke zonnebril van Moschino. De foto’s zien er uit alsof het hartje zomer was, maar in werkelijkheid was het januari en hartstikke koud. Stiekem ben ik wel heel erg blij met de foto’s, wat een uitzicht he? Als ik deze foto’s zie en vooral na Kaapstad krijg ik echt helemaal zin in de zomer. Nu ben ik natuurlijk benieuwd naar jullie mening. Wat vinden jullie van de locatie, outfit en kunnen jullie ook niet wachten tot de zomer? Ik kijk uit naar jullie reacties. Liefs X

After 14 days in Cape Town I am “back in town”. It was hard to come back in cold and rainy Holland, but oh well everything comes to an end. Besides that there are a number of nice things on the planning which are coming up and there is also a lot of work waiting for me. As you may know I had two shoots in Florence in collaboration with LUISAVIAROMA. Today I share with you the first look which was photographed on the roof with an amazing view over the famous Duomo. For this look I chose a black shorts combined with a lace top, slip-on shoes and crazy sunglasses from Moschino. You probably think that it was summer when you see these pictures, but in reality it was January and awfully cold. But hey, secretly I’m very happy with the pictures, the view is amazing right? When I see these pictures and after Cape Town I can’t wait for summer. Now I am super curious about your opinion. What do you think of the location, outfit and are you also excited for summer? I look forward to your comments. Love X

SHOP THE LUISAVIAROMA STYLELAB LOOK:

Slip-on shoes: Fendi, shorts: Valentino, lace shirt: Valentino, jacket: Moschino, bag: Les Petits Joueurs, sunnies: Moschino

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

6 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.