Hoe draag je regenlaarzen op een leuke manier?

HOW TO WEAR NIBU RAINBOOTS - HOE DRAAG JE REGENLAARZEN FASHIONBLOGGER

Het is maandag 4 januari en dat betekent werk aan de winkel. De kerst vakantie is voor vele (en ook voor mij) nu echt aan zijn einde gekomen en nu is het tijd voor onze goed voornemens. Hebben jullie die trouwens? Na twee weken een beetje rustig aan te hebben gedaan, heb ik weer enorm veel inspiratie en nieuwe dingen op de planning staan. Daarnaast komt vanaf vandaag ook weer iedere dag een nieuwe post online (dat ga ik in ieder geval proberen). Terwijl ik dit typ, tikt de regen op het raam en met enorm veel regen in het vooruitzicht deze week is het denk ik niet verkeerd om met een post over regenlaarzen te beginnen. Nu denk je vast, oh nee regenlaarzen zijn lelijk. Yep, ik snap je, regenlaarzen zijn niet het meest fashionable item in je kast, maar het ligt er natuurlijk ook net aan hoe je ze combineert. Want hey, zeg nou eerlijk hoe handig is het om een paar leuke regenlaarzen te hebben die je voeten droog houden tijdens die irritante regenbui? Vandaag deel ik in samenwerking met Nibu boots drie outfits in combinatie met de bekende rubberlaars in een modern jasje.

It’s Monday and after two weeks of Christmas holidays it is time to get back to work. I got a lot of inspiration and can’t wait to share everything with you guys. Besides that, from today on, I will try to share a post daily (as I also did before the holidays). Anyway, while I am typing this post it is raining cats and dogs and with lots of rain in prospect I thought it would be fun to share a rain boots how to wear post. Today in collaboration with Nibu boots I share with you three looks in combination with rainboots (with a fashionable twist).

HOW TO WEAR NIBU RAINBOOTS - HOE DRAAG JE REGENLAARZEN FASHIONBLOGGER
HOW TO WEAR NIBU RAINBOOTS - HOE DRAAG JE REGENLAARZEN FASHIONBLOGGER
HOW TO WEAR NIBU RAINBOOTS - HOE DRAAG JE REGENLAARZEN FASHIONBLOGGER

Voor de eerste look combineerde ik een paar leger groene laarzen met een suède zwart rokje en donker groene coltrui. Dit zwarte suède rokje is echt een favo kledingstuk voor 2016, die je met diverse items eindeleloos kan combineren.

For the first look I combined a pair of army green rain boots with my suede black skirt and dark green jumper. This black suede skirt is by the way one of my favorite items for 2016 and perfect to combine with different kind of items. 

HOW TO WEAR NIBU RAINBOOTS - HOE DRAAG JE REGENLAARZEN FASHIONBLOGGERHOW TO WEAR NIBU RAINBOOTS - HOE DRAAG JE REGENLAARZEN FASHIONBLOGGER

De tweede look is een casual look in combinatie met de mat zwarte Copenhagen regenlaarzen. Een ander leuk item van Nibu zijn de fleece sokken die je regenlaarzen in een hand omdraai transformeren tot winter laarzen (ideaal voor het koude weer wat er aan zit te komen).

The second look is a casual look which I combined with the matte black Copenhagen rain boots. An other nice item from Nibu are the fleece socks which transform your NIBU boots easily into winter boots (perfect for the cold weather which is coming up).

HOW TO WEAR NIBU RAINBOOTS - HOE DRAAG JE REGENLAARZEN FASHIONBLOGGERHOW TO WEAR NIBU RAINBOOTS - HOE DRAAG JE REGENLAARZEN FASHIONBLOGGER
HOW TO WEAR NIBU RAIN BOOTS - HOE DRAAG JE REGENLAARZEN FASHIONBLOGGER

Als laatste combineerde ik de shiny zwarte korte laarsjes met een comfortabele look. Stiekem ben ik toch het meest van zwart-witte combinaties, om de look net wat extra’s te geven koos ik ook voor deze regenjas van G-Six Workshop. Yes, je vindt dat of te gek of juist super lelijk. Nu ben ik natuurlijk erg benieuwd wat jullie favoriete look is en of jullie deze laarzen aan zouden trekken met regenachtig weer. Ik kijk uit naar jullie reacties, so let me know.

Last but not least the Nibu shiny ankle boots in combination with a comfy look. Secretly I like black and white combination the most, what about you? Anyway, to give the look something extra I decided to wear my funny and fancy G-Six Workshop rain coat. And yes, you love this or you hate it. Now I am super curious what you think of this looks and if you would wear rain boots when it’s raining. Looking forward to your comments. Love X

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

7 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.