BERLIN FASHION WEEK SS16 WITH OLYMPUS PEN

Afgelopen dinsdag en woensdag was ik op uitnodiging van Olympus PEN in Berlijn. Samen met de andere drie Olympus PEN Generation influencers Nina, Amandine en Kiki bezocht ik de Malaikaraiss show, maar er was meer. Het avontuur begon op dinsdag bij ShopStyle Social House, waar ik een shoot had samen met fotograaf Styleograph. De ShopStyle Social House is een appartement tijdens fashion week (nu in Berlijn, maar ook in Parijs en New York) waar je als influencers kan neerstrijken voor een koffie, lunch of dergelijke maar ook rustig kan werken. Daarnaast is het natuurlijk altijd gezellig om bij te kletsen met andere bloggers en de ShopStyle team.

Last Tuesday and Wednesday I was invited by Olympus PEN to come to Berlin.Together with the the other three Olympus PEN Generation influencers Nina,Amandine and Kiki I visited the Malaikaraiss show, but there was more. The adventure began on Tuesday at the ShopStyle Social House, where I had a shoot with photographer Styleograph. The ShopStyle Social House is an apartment during fashion week (now in Berlin, but also in Paris and New York) where influencers can settle for a coffee, lunch or can work. Besides that it is always fun to chat with other bloggers and meet the ShopStyle team right?

 ShopStyle Social House BFW OLYMPUS PEN Berlin fashionweek fashionblogger chloe sterk

Op de dinsdag avond stond de RewardStyle X LuisaViaRoma cocktail op het programma. Deze cocktail werd gehouden bij Bar Tausend in Mitte (centrum Berlijn). Na het eten pakte Nina, Amandine en ik de taxi naar de locatie en toen we aankwamen wist ik even niet of we op de goede locatie goed zaten. Bar Tausend zit namelijk verscholen achter een grote grijze betonnen deur. Je moet dus echt weten dat hier een cocktail bar zit (stiekem best wel leuk). Oh en hieronder op de foto’s draag ik nog de make-up van de shoot. Wat vinden jullie ervan?

On Tuesday evening the RewardStyle X LUISAVIAROMA cocktail was on the program. This cocktail was held at Bar Tausend in Mitte (central Berlin). After dinner Nina, Amandine and I grabbed a taxi to the venue and when we arrived I was not sure if we were at the good location. Bar Tausend is hidden behind a large gray concrete door, so you really have to know the cocktail bar (secretly quite enjoyable right?). Oh and on below photos I still wear the makeup of the shoot. What do you think of it?

REWARDSTYLE X LUISAVIAROMA EVENT BFW BERLIN FASHIONWEEK NINA BLOGGER
REWARDSTYLE X LUISAVIAROMA EVENT BFW BERLIN FASHIONWEEK FASHIONCARPET BLOGGERS

Na de cocktail wilde Nina, Daniel en ik eigenlijk nog even langs het Adidas X Dandy Diary feestje hoppen, maar wegens de drukte besloten Nina en ik voor verse munt thee in ons hotel te kiezen. Met -6 graden en sneeuw en dan heerlijk met de voeten bij de openhaard was dit zeker geen straf.

After the cocktail Nina, Daniel and I wanted to go to the Adidas X Dandy Diary party, but because of the crowds Nina and I decided to opt for fresh mint tea in our hotel. With -6 Degrees and snow outside, this was definitely not a punishment.

OLYMPUS PEN FASHIONWEEK BERLIN
OLYMPUS PEN FASHIONWEEK BERLIN

Op een of andere manier ben ik rond twee uur als een blok in slaap gevallen en schrok ik de volgende ochtend net voor het ontbijt wakker (ik was vergeten een wekker te zetten). Om negen uur was het tijd voor het ontbijt samen met het Olympus team en de bloggers. Ik koos voor gezond (fruit), maar kon de heerlijke pannenkoekjes met appel compot echt niet weerstaan. Ik heb nog nooit, maar dan ook nooit zulke lekkere pannenkoeken gegeten tijdens het ontbijt.

One way or another I’m fell a sleep at 2AM and I shocked awake at 8AM the next morning ( I had forgotten to put an alarm clock ). At nine o’clock it was time for breakfast together with the Olympus team and bloggers. I chose for healthy (fruit), but could the delicious pancakes with apple compot not resist . I have never, absolutely never eaten such delicious pancakes for breakfast.

OLYMPUS PEN FASHIONWEEK BERLIN BREAKFAST

Na het ontbijt was het rennen, vliegen en hup naar de Malaikaraiss show. Tijdens deze show werden ook de accessoires van Olympus geshowd. Naast dat ik verliefd werd op diverse items (de jas met de roze fake-fur was echt mijn favoriet) vond ik het leuk om te zien hoe de camera accessoires gecombineerd kunnen worden. Wat vinden jullie?

After breakfast we had to run for the Malaikaraiss show. During this show also the accessories from Olympus were showed. Besides that I fell in love with various items (the jacket with pink fake fur was really my favorite) I thought it was super interesting to see how the camera accessories can be combined. What do you think?

Malaikaraiss show BFW OLYMPUS PEN FASHIONBLOG BERLIN FASHION WEEK
Malaikaraiss show BFW OLYMPUS PEN FASHIONBLOG BERLIN FASHION WEEK

Voordat ik het door had zat de show er al weer op en moest ik haasten naar het hotel om mijn koffer in te pakken. Mijn vlucht ging om twee uur richting Amsterdam Schiphol Airport (ik was in totaal dus maar 30 uur in Berlijn, I know veel te kort). Na een vlucht van 1,5 uur waar ik alleen maar heb geslapen (ik slaap veel te weinig) was ik alweer op Nederlandse bodem. Ondanks het korte verblijf heb ik weer een super trip gehad. Ga je een keer naar Berlijn check dan sowieso even het Monbijou hotel. Dit is een mooi hotel voor een goede prijs, midden in het hart van Berlijn. Zijn jullie trouwens al wel eens in Berlijn geweest en wat vonden jullie ervan? Laat mij het weten hieronder in de reacties. Liefs X

Before I know the show was over and I had to rush to the hotel to pack my suitcase. My flight to Amsterdam Schiphol Airport was at 2PM (I was only 30 hours in Berlin, I know far too short). After a flight of 1.5 hours which I slept like a baby, I was back home. Despite the short stay I had a great trip again. If you go to Berlin, then check anyway the Monbijou hotel . This is a nice hotel for a good price, right in the heart of Berlin.  Have you ever been to Berlin and what you think of it ? Let me know in the comments below. Love X

BERLINER DOM FASHIONWEEK BERLIN FASHIONISTA CHLOE
BERLINER DOM FASHIONWEEK BERLIN FASHIONISTA CHLOE

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

5 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.