THE WEEK OF FASHIONISTA CHLOE (WEEK 50)

Goedemiddag, het is alweer zondag en als ik naar buiten kijk word ik stiekem een beetje vrolijk. Het zonnetje schijnt en dat maakt het altijd net even een leukere zondag. Ik rende afgelopen week van hot naar her en vanaf deze week ga ik weer eens proberen om jullie iedere week op de hoogte te houden met een wekelijkse diary. Het zijn niet altijd even scherpe foto’s, maar het lijkt mij leuk om eens meer te vertellen achter het leven van mij als blogger. Want wat doe ik nou zo de hele week en waar ben ik precies? Deze vraag werd mij afgelopen vrijdag tijdens het uitgaan weer eens gesteld dus vandaar deze post. Wat heb ik afgelopen week allemaal uitgespookt? Hieronder een beknopte samenvatting van mijn week.

WEEKEND:
the week of fashionista chloe carol premiere

Ik begin deze diary met het weekend. Op vrijdag avond ging ik samen met mijn moeder naar Amsterdam. Na een hapje gegeten te hebben bij restaurant Van Dam was het tijd voor de premiere van Carol. De premiere vond plaatst in Eye Amsterdam. Dit is echt een prachtige locatie aan het IJ, maar wel een beetje koud tijdens de winter maanden. We waaide letterlijk uit onze jurkjes toen we richting de entree liepen. Anyway, de film zelf vond ik erg mooi, maar wel een beetje langdradig. Al met al natuurlijk wel een super gezellige avond gehad met mijn lieve mama in Amsterdam.

the week of fashionista chloe
the week of fashionista chloe  Bairro Alto Nijmegen

Op zondag was ik weer even terug in Nijmegen. Ik hou van Amsterdam, maar vind het ook heerlijk om weer even terug te zijn. Mijn favoriete lunch tentje is Bairro Alto (ik schreef al over deze plek hier) in Nijmegen en besloot zondag daar samen met vriendinnetje Eva even te gaan lunchen. Daarna konden we het niet laten om even de stad in te gaan en kocht ik een nieuwe jas bij Zara (oops).

MAANDAG/MONDAY:

the week of fashionista chloe Wild FM Amsterdam
the week of fashionista chloe Wild FM Amsterdam

Zoals jullie misschien al hebben gelezen ben ik iedere woensdag rond half 9 te horen op Wild FM. Iedere week wordt dit telefonisch opgenomen, maar soms vind ik het gezellig om gewoon even langs te gaan in de studio. Suzanne en Stefan zijn hartstikke leuk en het is daarom ook altijd lachen, gieren en brullen tijdens de opnames. Heb je een speciale vragen voor mij (mode/beauty/lifestyle vragen) dan kun je die hieronder stellen en beantwoord ik die misschien wel aanstaande woensdag om half 9 op de radio. So let me know!
the week of fashionista chloe MOAM voor HEMA Amsterdam

Na de studio was het tijd voor een lunch met Wild FM en daarna was Suzanne zo lief om mij even af te zetten bij het World Fashion Center Amsterdam. Hier had ik een afspraak met ModeMusthaves (daar later meer over) en ik hopte even langs bij SO PR. Daarna was het alweer tijd voor de MOAM voor Hema lancering. Een paar weken geleden kreeg ik al de trui (check de video daarover hier), maar maandag avond werd de collectie echt gelanceerd. De Hema aan de Nieuwendijk was zo gezellig/kerstig aangekleed en er was zelf Glühwein en erwtensoep. Oh, ik hou er zo van. Wat vinden jullie trouwens van de worsten trui?

DINSDAG/TUESDAY:

the week of fashionista chloe Pop-Up Fitness Olivia Cooney W Amsterdam
the week of fashionista chloe Pop-Up Fitness Olivia Cooney W Amsterdam

Dinsdag was het alweer vroeg dag en stond ik om half 8 voor het W Amsterdam hotel om een boksles van Pop-Up Fitness by Olivia Cooney te volgen. Dit deed ik samen met Sophie en Liselore en jemig dat was bikkelen geblazen. De work-out duurde 45 minuten en om kwart over 8 besloten we boven op het dak van W Amsterdam nog snel even wat foto’s te maken. De zon kwam net op en het uitzicht was prachtig! Bovenstaande foto’s zijn niet of nauwelijks bewerkt, fantastisch toch? Anyway, na de bokstraining en een warme douche was het tijd voor de Gift Suite en heel veel meeting door Amsterdam heen. In de avond had ik vooral tijd voor mijzelf en sliep ik een nachtje bij het Corendon Vitality Amsterdam hotel (lees hier meer over in deze post).

WOENSDAG/WEDNESDAY:
the week of fashionista chloe Ice Amsterdam ModeMusthaves

Na heerlijk te hebben geslapen werd ik s’morgens heel blij toen ik de gordijnen open deed.  De zon scheen en de lucht was strak blauw, ideaal voor een shoot op het ijs. Op woensdag was het namelijk tijd om te fotografen bij Ice Amsterdam (de ijsbaan op Museumplein). Ik moest twee looks fotograferen en de weersomstandigheden waren perfect (alleen was het wel woensdag middag). Dit resulteerde in heel veel mensen en kinderen op de ijsbaan. Desalniettemin is het resultaat van de shoot echt fantastisch geworden. Morgen meer over de kerst shoot op Museumplein op de blog, dus keep an eye on the blog. De shoot op de ijsbaan duurde iets langer dan verwacht dus voordat ik het doorhad was het alweer drie uur. De rest van de middag heb ik heerlijk gewerkt en tijd genomen voor mijn mailbox bij de Coffee company in de Pijp Amsterdam. Oh en in de avond hopte ik ook nog evens langs de Olympus Playground bij Roest Amsterdam. Ben je in de buurt van Roest ga dan hier zeker even kijken. De playground is er nog tot en met 20 december 2015.

DONDERDAG/THURSDAY:
the week of fashionista chloe Running SarphatiPark Amsterdam de Pijp

Woensdag avond sliep ik in de Pijp en toen ik wakker werd besloot ik te gaan hardlopen. De laatste tijd gaat het rennen echt steeds beter. Met gemak haal ik nu 6KM, terwijl mij dit in het begin echt niet lukte. Deze keer rende ik via de Albert Cuyp naar het Vondelpark en via het Vondelpark terug richting Sarpathipark om uiteindelijk een ontbijtje te scoren bij Yoghurt Barn. Mijn favo ontbijt?  Twee koppen cappuccino, yoghurt en een gezond sapje. Hoe ontbijten jullie het liefste?

the week of fashionista chloe Jaz in Amsterdam Ziggo Dome
the week of fashionista chloe Jaz in Amsterdam Ziggo Dome

Na mijn ontbijt heb ik de hele middag gewerkt en een beetje rustig aan gedaan. Ik heb een super leuk leven en ben bankbaar dat ik dit allemaal kan doen, maar het is ook belangrijk om soms rust te pakken en tijd door te brengen in privé sferen. In het begin van mijn bloggers carrière deed ik dit niet tot zelden en dat heeft soms zijn tol en vriendschappen gekocht. Gelukkig deel ik mijn tijd nu beter in en dat geeft voor mij een veel beter gevoel. Anyway, na een middagje quality time was het in de avond tijd voor een dineetje bij Rhythm. Rhythm is het restaurant van hotel Jaz in the City wat gevestigd is pal naast de Ziggo Dome.

the week of fashionista chloe Jaz in Amsterdam Ziggo Dome

Samen met een groep bloggers (ik was samen met Sophie) kregen we daarna de kans om te genieten van het Florence and the Machine concert en konden we een nachtje slapen in het nieuwe Jaz in the City hotel. Hieronder nog even een snap foto samen met Sophie. Heb je een keer een evenement/concert of dergelijke in het Ziggo Dome boek dan zeker een kamer bij Jaz in The City. Het is namelijk enorm relax om laat in de avond meteen je bed in te duiken. Kende jullie dit hotel trouwens al?

the week of fashionista chloe Jaz in Amsterdam Ziggo Dome

VRIJDAG/FRIDAY:
the week of fashionista chloe Toon Nijmegen Anouk en Manon Jansen

Na 5 dagen in Amsterdam was het vrijdag tijd om richting Nijmegen te gaan. Volgende week staat er weer een vol programma op de planning en er moet natuurlijk ook gewoon gewerkt worden (dat doe ik dus vaak in het weekend). Vrijdag avond ging ik nog wel even met vriendinnetjes op stap bij Toon in Nijmegen. Even gezellig een drankje doen en een dansje wagen in mijn stad is natuurlijk nooit verkeerd. Terwijl ik dit schrijf is het alweer zondag en bestaat deze dag vooral in het teken van werk, werk, werk. Oh en volgende week ga ik een paar dagen naar Terschelling. Hebben jullie nog leuke tips? Let me know!

Voor nu ben ik heel erg benieuwd wat jullie van deze diary vinden. Zouden jullie het leuk vinden om vaker op zondag een persoonlijke diary te lezen? Ik hoor het graag van jullie. Geniet van jullie zondag! liefs X

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

4 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wat een leuke Diary leuk om te lezen, gave foto s! Ik vind het wel erg leuk zo n week overzicht! Terschelling ben ik nog nooit geweest, weet er niets van! Wel Ameland en Texel, de eilanden zijn zowieso heerlijk om uit te waaien, en uit te rusten! Veel plezier.