MY PRESENTATION ABOUT BLOGGING AT BIBLOTHEEK LOOSDUINEN

DEN HAAG LOOSDUINEN BIEB BLOGGERS LEZING OOTD
DEN HAAG LOOSDUINEN BIEB BLOGGERS LEZING OOTD
DEN HAAG LOOSDUINEN BIEB BLOGGERS LEZING OOTD STUDENT HOTEL DEN HAAG
DEN HAAG LOOSDUINEN BIEB BLOGGERS LEZING OOTD STUDENT HOTEL DEN HAAG
DEN HAAG LOOSDUINEN BIEB BLOGGERS LEZING OOTD STUDENT HOTEL DEN HAAG
DEN HAAG LOOSDUINEN BIEB BLOGGERS LEZING OOTD STUDENT HOTEL DEN HAAG

Waar moet ik beginnen? Een paar weken geleden werd ik gemaild door Bibliotheek Loosduinen in Den Haag of ik het leuk vond om te spreken over mijn leven als fashion blogger tijdens de Mode Week. Enthousiast zei ik JA TUURLIJK! Op dat moment was de datum nog ver weg en had ik genoeg tijd om voor te bereiden. Doordat ik zo druk ben de laatste tijd (wat alleen maar leuk is) gingen de dagen als een speer voorbij en voordat ik het door had was het nog maar drie dagen tot de presentatie. En juist die dagen stonden vol gepland met meetings, afspraken etc. Help dacht ik, wat nu? Voor de presentatie stond twee uur en ik heb geen moeite met praten, maar twee uur spreken voor een groep is niet niks. Ik had duizend ideeën in mijn hoofd, maar deze moest ik dus wel even in een aantal powerpoint sheets gaan verwerken. Maandag ochtend brak mij het zweet uit en werd ik er zelfs misselijk van. Ging dit mij wel lukken? Zou ik falen, dicht slaan etc? Of was dit pure angst, omdat ik de powerpoint nog niet af had. Na steun van vrienden en mijn ouders besloot ik af te reizen naar Den Haag. Daar sloot ik mijzelf drie uur lang zonder telefoon op in mijn hotel kamer bij The Student Hotel. Op een gegeven moment kwamen de muren op mij af, maar toen ik eenmaal na mijn 65ste sheet op enter drukte viel er een last van mijn schouders. I did it! Het was dus pure stress dat ik niet alles vanuit mijn hoofd op papier kon zetten, maar gelukkig is dat dus goed gekomen. Daarna was het tijd voor de presentatie en daar heb ik alleen maar staan vertellen met een big smile op mijn gezicht.  Vier en half jaar bloggen is niet niks en als je dat dan zo vertelt dan komen er toch diverse dingen weer boven.  Hier vertel ik later meer over in een persoonlijke post. Anyway, toen de laatste sheet met mijn perfecte quote na twee uur op het scherm kwam stonden bijna de tranen in mijn ogen.  Dit was het moment van besef, hier heb ik bijna vier en half jaar hard voor gewerkt.

DURVEN IS EVEN JE EVENWICHT VERLIEZEN, NIET DURVEN IS UITEINDELIJK JEZELF VERLIEZEN

Na de presentatie wilde ik nog wat gaan drinken, maar ik was echt gesloopt (van de spanning). Gelukkig sliep ik in The Student Hotel in Den Haag dus ik lag snel in bed. De dag erna moest ik na een broodje en twee grote koppen koffie (verslaafd) alweer terug naar Amsterdam. Bij deze wil ik Bibliotheek Loosduinen, de luisteraars, mijn volgers en iedereen die mij de afgelopen 4,5 jaar heeft gesteund enorm bedanken. You are AWESOME!

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

13 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wat knap van je Chloe, mooi geschreven, en een hele prestatie om 2 uur achter elkaar staan praten! Daar was ik graag bij geweest,Ik volg jou overal en zie wat je allemaal doet! Harde werkster , ga zo door ik geniet er van!

  2. Mooi artikel Chloe! 2 uur lang spreken lijkt mij een hele opgave, maar het lijkt me ook erg inspirerend om naar je verhaal te luister. En je eind quote, heel mooi!! Iets om over na te denken.

  3. Als ik had geweten dat je er best wel wat moeite mee had om het allemaal op papier te zetten of uit je hoofd op de slides te zetten, dan had ik je wel wat moed in kunnen praten 😀 je bent namelijk super oprecht en goed in het vertellen van je eigen verhaal en het delen van je ervaring. Jammer dat ik hier niet bij kon zijn want ik had het hartstikke leuk gevonden om gezellig 2 uur naar je verhalen te luisteren!