MY WORK-OUT ROUTINE: ONE LIVE 2015 REEBOK X LES MILLS

Het is weer tijd voor een my work-out routine update. Twee weken geleden nam ik samen met vriendinnetje Anne-Lotte deel aan het grootste fitness festival evenement van Nederland, ONE LIVE 2015 georganiseerd door Reebok en Les Mills. Voor diegene die niet bekend met dit evenement zijn even een korte uitleg. Laten we beginnen met Les Mills. Les Mills is de nummer 1 groepsfitnessaanbieder ter wereld, met 13.000 aangesloten clubs en meer dan 70.000 aangesloten instructeurs. Sinds vorig jaar besloot Les Mills in samenwerking met Reebok het ONE LIVE event op te starten waar duizenden Les Mills fanatiekelingen uit heel de wereld samen deelnemen aan de Les Mills lessen. Dit werd een groot succes en daarom kwam het event groter dan ooit terug in Amsterdam.

17 oktober was het zo ver en nam ik samen met vriendinnetje Anne-Lotte deel aan drie lessen (work-outs); BodyPump (meest populair), SH’BAM en Body Attack. Na een sportieve dag in de Ziggo Dome vervolgde we onze reis naar Hotel Breukelen waar we aan konden schuiven voor een live cooking diner. Na het diner kregen we natuurlijk een after diner dip en besloten we vroeg ons (hotel) bedje op te zoeken om vervolgens de dag erna heerlijk van de SPA faciliteiten te genieten. Ik heb echt twee super leuke dagen gehad en vond het interessant om ook eens op een andere manier te sporten. Zijn jullie bekend met Les Mills en zo ja wat is jullie favoriete les? Ik kijk uit naar jullie reacties. Liefs X

It’s time for a new my workout routine update. Two weeks ago I took part in the biggest fitness festival event of the Netherlands, ONE LIVE 2015 organized by Reebok and Les Mills. For those not familiar with this event here a brief explanation. Let’s start with Les Mills. Les Mills Group Fitness is the number one provider in the world, with 13 000 clubs and more than 70,000 instructors. Last year Les Mills decided in collaboration with Reebok to start the ONE LIVE event, where thousands of Les Mills fanatics from around the world join together for Les Mills classes. This was a great success and that is why the event was bigger than ever back in Amsterdam two weeks ago.

Two weeks ago together with my friend Anne-Lotte, I participate in three classes (workouts); Body Pump (most popular), SH’BAM and Body Attack. After an active day in the Ziggo Dome we continued our trip to Hotel Breukelen where we could sit down for a live cooking dinner. After the dinner, we naturally had an after dinner dip and decided to chill in our hotel room. I really had two very enjoyable days and found it interesting to discover the Les Mills classes. Are you familiar with Les Mills and if so, what is your favorite class? I look forward to your comments. Love X

ONE LIVE 2015 REEBOK X LES MILLS
ONE LIVE 2015 REEBOK X LES MILLS

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

6 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Gaaf event is het he!!!! Ik was er ook (vorig jaar ook) geef zelf van Les Mills de bodypump.
    Heb dit jaar dus de pump, sh’bam en bodycombat gedaan.
    Doe je vaker groepslessen mee?