MATCHY MATCHY SET

MATCHY MATCHY SET VERO MODA, BESTESELLER OOTD FASHIONISTA CHLOE
MATCHY MATCHY SET VERO MODA, BESTESELLER OOTD FASHIONISTA CHLOE
MATCHY MATCHY SET VERO MODA, BESTESELLER OOTD FASHIONISTA CHLOE
MATCHY MATCHY SET VERO MODA, BESTESELLER OOTD FASHIONISTA CHLOE
MATCHY MATCHY SET VERO MODA, BESTESELLER OOTD FASHIONISTA CHLOE
MATCHY MATCHY SET VERO MODA, BESTESELLER OOTD FASHIONISTA CHLOE
MATCHY MATCHY SET VERO MODA, BESTESELLER OOTD FASHIONISTA CHLOE

Voor we het door hebben is het alweer maandag en is het weekend voorbij. Deze week heb ik een druk programma op de planning. Ik reis naar Amsterdam voor diverse events, ben deze ochtend in de studio van Wild FM Hit Radio in Amstelveen (volg mij op snapchat: @FashionistaChlo voor alle ins en outs) en geef dinsdag avond een lezing over mode bloggen in de Bibliotheek van Den Haag Loosduinen. De lezing is voor iedereen toegankelijk en vind van 20:00 tot 22:00 plaatst. Tijdens deze twee uurtjes zou ik alles vertellen over het bloggers fenomeen, geef ik tips en tricks en is er ruimte voor nog veel meer leuks. Wil je de lezing graag bijwonen? Dat kan, meer info vind je hier. Anyway, vandaag deel ik met jullie een match match look.  Ik combineerde een donkergrijs rokje van Vero Moda met een glitter top en donker grijs jasje. Zondag was het heerlijk weer (bewolkt, maar zeker niet koud) dus ik besloot voor blote benen te gaan. Kan makkelijk toch? Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van mijn look vinden en kijk uit naar jullie reacties. Liefs X

And the weekend is a wraps, it is Monday so back to work. This week I have a busy schedule planned. I am traveling to Amsterdam for some events and this morning I am in the studio of Wild FM HIT Radio Amstelveen (follow me on snapchat:FashionistaChlo for all the ins and outs). Anyway, today I share with you a match match look. I combined a dark gray skirt by Vero Moda with a glitter top and dark gray jacket. Last Sunday the weather was great (overcast but not cold) so I decided to go for bare legs. Not bad right? I’m very curious what you think of my look and look forward to your comments. Love X

SHOP THE LOOK:
Boots: Cuple Maastricht, skirt: VERO MODA,  top: vintage, jacket: VERO MODA, watch: Cluse Watches, sunnies: Chicwish, camera: Olympus PEN E-PL7

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

7 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Heel erg leuk! Ik moet wel zeggen dat hij er veel leuker uit ziet als jij hem aan hebt dan dat ik hem op de site zie 🙂 Wat een simpele outfit foto allemaal kan doen!