RED LIPS

RED LIPS  H&M FASHIONISTA CHLOE OOTD
RED LIPS  H&M FASHIONISTA CHLOE OOTD
RED LIPS  H&M FASHIONISTA CHLOE OOTD
RED LIPS  H&M FASHIONISTA CHLOE OOTD
RED LIPS  H&M FASHIONISTA CHLOE OOTD
RED LIPS  H&M FASHIONISTA CHLOE OOTD

Inmiddels is de Balmain voor H&M gekte een beetje voorbij. Althans, volgens mij is de gehele collectie uitverkocht en worden er op dit moment diverse items alweer aangeboden op Marktplaats (soms voor een hoge bedrag dan de normale Balmain collectie). Stiekem ben ik heel erg benieuwd of mensen dit soort hoge bedragen er echt voor over hebben, wat denken jullie? Het nieuws liet gister beelden zien dat mensen finaal los gingen om een item te scoren en dat het bijna niet meer uit leek te maken welk item het was. Hebben jullie nog geshopt en/of een item weten te bemachtigen? Anyway vandaag draag ik ook een item van H&M, maar dan gewoon van de normale collectie. Ik spotte deze trui namelijk vorige week in Amsterdam. Meteen was ik verliefd, ik hou van rood en de opdruk vind ik geweldig. Ik besloot de trui vandaag te combineren met mijn high waisted Bershka jeans, witte Nike sneakers en leren Goosecraft jasje. Wat vinden jullie van de look? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties! Liefs! X

Pfiew the Balmain for H&M madness is over. At least, I think the entire collection sold out and there are currently items available on Ebay  (with a higher price tag  than the normal Balmain collection). Secretly, I am very curious whether people really are going to pay this kind of prices, what do you think? The news yesterday showed images that people did everything to score an item and that it seemed almost not necessary what kind of item it was. Do you have shopped and/or did you find your item? Anyway today I wear an item from H&M, but just from the normal collection. Last week I spotted this sweater in Amsterdam and I immediately fell in love. I decided to combine the jersey today with my high waisted Bershka jeans, white Nike sneakers and leather Goosecraft jacket. What do you think of the look? I ‘m curious to hear your comments! Love ! X

SHOP THE RED LIPS LOOK:

Sneakers: NIKE, jeans: Bershka, shirt: Monkie, jumper: H&M, leather jacket: Goosecraft, bag: FURLA

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

9 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.