UBICHI RAINWEAR

fashionista chloe Ubichi raincoats OOTD Amstel hotel
fashionista chloe Ubichi raincoats OOTD Amstel hotel
fashionista chloe Ubichi raincoats OOTD Amstel hotel
fashionista chloe Ubichi raincoats OOTD Amstel hotel
fashionista chloe Ubichi raincoats OOTD Amstel hotel fashionista chloe Ubichi raincoats OOTD Amstel hotel fashionista chloe Ubichi raincoats OOTD Amstel hotel

Alweer 1,5 week geleden was ik samen met Maarten in Amsterdam voor een fotoshoot met het merk Ubichi Rainwear. Ubichi (wat in het Swahili natheid betekend) is ontstaan doordat initiatiefneemster Lonneke Boonzaaijer geen hippe regenjassen kon vinden voor een schappelijke prijs. Via Kickstarter lanceerde zij vorige week haar idee. Klanten kunnen nu een pre-order plaatsen en bij genoeg opbrengst gaan de jassen ook echt in productie. Samen met Maarten kon ik de jassen een paar weken geleden al bekijken en ze zijn echt te gek geworden. Van binnen zijn ze gevoerd dus naast dat de jas je tegen de regen beschermt is hij ook nog heerlijk warm. Maarten koos voor een effen variant, maar ik vind de 360° geprinte regenjas (met Amsterdam als stad geprint in de jas) echt te gek. De foto’s werden gemaakt voor het bekende Intercontinental Amstel Hotel en toen we op de brug gingen zitten kreeg ik toch wel een beetje last van hoogte vrees. Jemig je zou maar in de gracht vallen, wat we allemaal wel niet over hebben voor een mooie foto. Anyway, Ik combineerde de jas met een jeans en mijn zwarte Puma sneakers. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van de jassen vinden en of jullie ze zouden kopen. Let me know! Liefs X

Last week I was with Maarten in Amsterdam for a shoot with the brand, Ubichi Rainwear. Ubichi (which means wetness in Swahili) came to existence out of a personal frustration; no fashionable and fun raincoats of good quality for a reasonable price. Last week she launched her pitch through Kickstarter. Customers can now place a pre-order with discount and with enough proceeds the jackets will go in production. Together with Martin, I already could see a couple of the jackets and honestly they are really crazy. The 360° printed raincoats are made of 100% polyester and have a water resistant coating on the outside. They have a warm inner-lining fabric, made out of 100% polyester. The cap has a flexible silicone filling, so it keeps its shape and will not blow off your head with the slightest breeze of wind. Maarten chose a plain variant, but I really like the 360 ​​° printed raincoat (with Amsterdam as a city printed on the jacket) and chose to wear this one. We took the pictures in front of the famous InterContinental Amstel hotel. Anyway, I combined the jacket with jeans and my black Puma sneakers. I’m very curious what you think of the jackets and whether you would buy them. Let me know! Love X

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.