SUNDAY FUNDAY

FASHIONISTA CHLOE SUNDAY FUNDAY OOTD FASHIONBLOGGER
FASHIONISTA CHLOE SUNDAY FUNDAY OOTD FASHIONBLOGGER
FASHIONISTA CHLOE SUNDAY FUNDAY OOTD FASHIONBLOGGER
FASHIONISTA CHLOE SUNDAY FUNDAY OOTD FASHIONBLOGGER
FASHIONISTA CHLOE SUNDAY FUNDAY OOTD FASHIONBLOGGER
FASHIONISTA CHLOE SUNDAY FUNDAY OOTD FASHIONBLOGGER

Het is zondag en het liefst doe ik dan helemaal niets. Heerlijk series kijken op de bank, lang in bed blijven en zo kan ik nog duizend meer perfecte zondag activiteiten bedenken. Toch kan het ook hartstikke lekker zijn om vroeg op te staan, te gaan sporten en iets van je zondag te maken. Wat je vandaag ook gaat doen het is zondag dus geniet. Anyway, ik deel op deze dag een comfortabele, maar ook classy outfit. Ik combineerde een comfy legging met mijn glitter boots (die ik kocht in Barcelona), glitter top en lange warme jas. De jas is echt heerlijk waar en dus ideaal voor deze tijd van het jaar. Wat dragen jullie het liefst op een zondag? Kleden jullie je aan of blijven jullie de hele dag in je joggingpak hangen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Fijne zondag! Liefs X

It’s Sunday and what is better then having a lazy Sunday. Watching Netflix, stay in bed the entire day long, you name it. Nevertheless, it also can be nice to wake up early to do a work out and make something of your Sunday. What you are going to do today is up to you it is Sunday so enjoy it. Anyway, today I will share a comfortable but classy outfit. I combined comfy leggings with my glitter boots (which I bought in Barcelona),glitter top and my long warm coat. The jacket is perfect and is ideal for this time of the year. What do you prefer to wear on a Sunday? Do you like to dress yourself up or do you prefer hanging all day in your jogging suit? I’m curious about your reactions. Have a nice Sunday! Love X

SHOP THE LOOK:
Boots: Bershka, legging: Vero Moda, shirt: Vero Moda, coat: Object

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

4 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ik ga vandaag zelf eventjes een outfit shooten, studeren en hopelijk deze avond genieten met een filmpje en een lekker dekentje. Vind deze outfit trouwens helemaal leuk, lekker warme jas ook! Fijne dag!