VOGUE FASHION NIGHT OUT & ANDAZ HOTEL AMSTERDAM

Vogue fashion night out amsterdam andaz amsterdam
Vogue fashion night out amsterdam andaz amsterdam
Vogue fashion night out amsterdam andaz amsterdam
Vogue fashion night out amsterdam andaz amsterdam
Vogue fashion night out amsterdam andaz amsterdam
Vogue fashion night out amsterdam andaz amsterdam
Vogue fashion night out amsterdam andaz amsterdam
Vogue fashion night out amsterdam andaz amsterdam
Vogue fashion night out amsterdam andaz amsterdam
Vogue fashion night out amsterdam andaz amsterdam
Vogue fashion night out amsterdam andaz amsterdam

Vorige week donderdag stond Amsterdam in het teken van Vogue Fashion Night Out. Het weer was prachtig en dit maakte het extra leuk om op donderdag avond door de bekende P.C. Hooftstraat te paraderen. In elke winkel was wel iets te doen, maar ook Zalando had een heus Zalando House opgezet in het midden van de P.C. Hooftstraat en daarnaast had het Conservatorium hotel ook flink uitgepakt. Door de zomer vakantie en omdat ik veel op reis ben de laatste tijd was ik al een tijdje niet meer in Amsterdam geweest. VFNO was het ideale moment om weer eens iedereen te zien, bij te kletsen en de nieuwste trends te spotten. Na een leuke en geslaagde avond overnachtte ik in het bekende boutique hotel Andaz Amsterdam Prinsengracht. Ik had een kamer op de tweede verdieping met uitzicht op de grachten en dat maakt het wakker worden echt geen straf. De volgende ochtend stond ik al vroeg op, omdat ik een personal training met Boostcamp Amsterdam in het Vondelpark had afgesproken. Normaal haat ik vroeg op staan, maar als je dan zo de zon over de grachten ziet schijnen vanuit je bed heb je echt niks meer te klagen. Om precies half 8 stond ik naast mijn bed, trok ik mijn sportkleding aan en was het tijd voor het ontbijt. Het ontbijt bij Andaz Amsterdam is enorm uitgebreid en er is voor ieder wat wils. Zelf koos ik voor een healthy ontbijt met havermout en vruchten, koffie (om wakker te worden) en nog wat extra fruit. Hierna was het tijd voor de work-out in het Vondelpark, wat mij achteraf best zwaar viel. Het is trouwens super leuk om te zien dat in Amsterdam de meeste mensen enorm vroeg gaan sporten. Toen ik om half negen aan kwam lopen waren er al diverse groepjes aan het trainen. Na een uur training liep ik met een voldaan en goed gevoel terug naar het hotel om nog even te gaan genieten van de Andaz Spa. En wauw, wat voelde ik mij om 11 uur als herboren. Ik had het gevoel dat ik er al een hele dag op het zitten, maar het was nog super vroeg (kennen jullie dat gevoel)? Anyway, inmiddels is het alweer maandag, ben ik aan het werk en kijk ik met een lach op mij gezicht terug op twee fantastische dagen Amsterdam. See you soon Amsterdam!

Last Thursday Amsterdam was all about Vogue Fashion Night Out. The weather was gorgeous and this made it extra fun to stroll through the famous P.C. Hooftstraat Amsterdam. Every store had organized a party and also Zalando participated with a big Zalando House. Because of the summer holiday and because I’m traveling a lot lately I did not visit Amsterdam that often anymore. VFNO was the ideal time to see everyone again, to chat and to spot the latest trends. After a fun and successful evening I stayed at boutique hotel Andaz Amsterdam Prinsengracht. I had a room on the second floor with a view over the canals and that makes waking up not a punishment. The next morning I got up early, because I had a personal training with Boostcamp Amsterdam in the Vondelpark Amsterdam. Normally I hate an early start, but if you see the sun set over the canals from your bed you really have nothing to complain. I stood  next to my bed at exactly half past seven, I dressed myself in my workout clothes and then it was time for breakfast. Breakfast at Andaz Amsterdam is delicious and there is something for everyone. Personally, I opted for a healthy breakfast with oatmeal and fruit, coffee (to wake up) and some extra fruit. Then it was time for the workout in the Vondelpark, which was tiring but great. After an hour of training, I walked back to the hotel with a satisfied feeling, back in the hotel I could not resist it to enjoy some time in the Andaz Spa. And wow, I felt amazing afterward! Anyway, now it’s Monday again, I’m back to work and I look back with a smile on my face on two fantastic days in Amsterdam. Amsterdam see you soon!

SHOP THE VOGUE FASHION NIGHT OUT LOOK:

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

5 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.