Drie keer gecombineerd: Het Vero Moda pak

the suit trends fashion vero moda fashionblogger sporty OOTD

In 2014 maakte het heren pak al zijn comeback in de straten van Milaan, London, Parijs en New York tijdens fashionweek en lijkt dit seizoen ook dieper door te dringen in het Nederlandse modebeeld. Ik hou van een klassiek pak, maar hoe combineer je dit trendy item zonder dat het tuttig of te zakelijk wordt. In deze post laat ik jullie een aantal manieren zien hoe je het pak zou kunnen combineren. Er zijn natuurlijk tiental andere manieren, maar laten we eerst een starten maken met deze drie. Ik ben erg benieuwd welke look jullie favoriet is.

In 2013 the suit made his comback in the streets of Milan, London, Paris and New York during fashion week, and this winter season this item is hotter than hot! I like a classic suit, but how do you combine this without being fussy or too business. In this post I will show you a few ways how you could combine the suit. Of course there are ten different ways , but let’s first start with these three. I am very curious to your favorite look.

BUSINESS LOOK:

the suit trends fashion vero moda fashionblogger business OOTD
the suit trends fashion vero moda fashionblogger business OOTD
the suit trends fashion vero moda fashionblogger business OOTD

Als eerste wil ik starten met de zakelijke look. Eerlijk is eerlijk, het pak is nu een trend item, maar ook ideaal om te dragen naar een afspraak, het werk of naar je sollicitatie. Vind je het lastig om voor het pak te kiezen, omdat het bij jou te zakelijk lijkt? Probeer dan eens de broekspijpen om te rollen, een licht gekleurde blouse (ik koos voor lichtblauw) te dragen onder het colbert in plaats van wit of zwart of rode lippenstift op te doen (om meer kleur te geven aan het geheel).

First, I want to start with the business look. To be honest, the suit is now a trend item, but also perfect to wear to business meetings, work or to your application. Do you think the suit looks too business on you? Then try to roll up your trouser leg, combine the suit with a light colored blouse ( I chose light blue) instead of white or black or wear red lipstick  (to add more color to the total look ) .

TRENDY CASUAL LOOK:

the suit trends fashion vero moda fashionblogger trendy casual OOTD
the suit trends fashion vero moda fashionblogger trendy casual OOTD

Voor de tweede look die casual met een vleugje trendy is, heb ik mij laten inspireren op de huidige en aankomende trends. Een item wat we veel gaan zien is de veter ballet flat. Een ideaal schoentje, die je naar diverse gelegenheden kan dragen en ook nog eens super comfortabel loopt. Andere trends zijn: de knot, hoog gesloten tops en lichte tinten (de poeder tint blijft deze winter). Vind je de look nou iets te trendy, dan kan je ook kiezen voor een sneaker (er zijn immers tientallen mogelijkheden met dit pak).

For the second look which is casual with a touch of trendy I got inspired by the current and upcoming trends. An item which we are going to see a lot of the lace- up (ballet) flat shoes. An ideal shoe that you can wear to various occasions and which are also super comfy. Other trends are: the knot , high-necked tops and light tints ( powder tint will be still a trend this winter). Do you think this look is too trendy for me, than you can always combine this look with sneakers ( there are dozens of possibilities with this suit right?).

SPORTY LOOK:

the suit trends fashion vero moda fashionblogger sporty OOTD
the suit trends fashion vero moda fashionblogger sporty OOTD
the suit trends fashion vero moda fashionblogger sporty OOTD
the suit trends fashion vero moda fashionblogger sporty OOTD

De laatste look is stiekem mijn favoriete look. Deze look is trendy, sportief en ook nog eens super comfortabel. Bij deze look laat ik zien dat je de items van het pak ook makkelijk los van elkaar kan dragen (of je slaat het jasje zoals ik deed om je middel). Ik combineerde de broek met een grote zwarte trui van House of Dagmar, zwart klein tasje en mijn favoriete Stan Smith sneakers. Oh yes, in deze look zou ik echt kunnen wonen. Wat is jouw favoriete look en heb jij het pak al in de kast hangen? Ik ben super benieuwd naar jullie reacties.

The final look is secretly my favorite look . This look is trendy, sporty and super comfortable. With this look , I show you that you also can wear the pants and blazer seperate from each other. I combined the pants with a big black sweater from House of Dagmar, black small bag and my favorite Stan Smith sneakers. Oh yes, in this look I would like to live (LOL). What is your favorite look and did you already but your favorite suit? I’m super urious to your reactions.

SHOP THE VERO MODA SUIT:

Blazer (here), trousers: (here)

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

6 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Zou niet kunnen kiezen,vind alle 3 de looks leuk! Gewoon handig om zo n pak in je kast te hebben,je kan er veel kanten mee op!
    Leuke foto s trouwens!