MR BOWTITAR: BACK TO WORK

BACK TO WORK MR BOWTITAR OOTD FASHIONBLOGGERBACK TO WORK MR BOWTITAR OOTD FASHIONBLOGGERBACK TO WORK MR BOWTITAR OOTD FASHIONBLOGGERBACK TO WORK MR BOWTITAR OOTD FASHIONBLOGGERBACK TO WORK MR BOWTITAR OOTD FASHIONBLOGGERBACK TO WORK MR BOWTITAR OOTD FASHIONBLOGGER

Wanneer ik haast heb trek ik snel iets aan, zonder daarbij na te denken. Soms kan het dan gebeuren dat je onbewust iets leuks aan trekt. Vorige keer droeg ik zo’n set, die ik vandaag met jullie wil delen en die perfect in het kopje ‘back to work’ past. Het is weer lekker weer dus de korte broek houd ik gewoon aan. Het shirt van de Zara heeft een zomerse uitstraling door de stof en lichte kleur. Wat fijn is aan overhemden zoals deze zijn de druk knopen en dat ze heel makkelijk zijn te combineren met een basic trui zoals deze van H&M. Hierdoor creëer je een college look of een back to work outfit. Zonder trui is het overhemd perfect als casual shirt te dragen en creëer je een vrije tijds look.Wat vinden jullie van deze outfit en stijl? Laten jullie het weten in de comments hieronder? Ik ben benieuwd of jullie ook snel iets fashionables aantrekken in alle haast.

When I am in a hurry, I put on something quickly, without thinking. Sometimes it can happen that you unconsciously pick something that is fashionable out of the drawers. Last time I wore such a set, which today I want to share with you and that suits perfectly with the theme ‘back to work’. The weather is nice so I could wear shorts. The shirt Zara has a summer look because of the fabric and light color. Nice about this shirt is that it has press buttons and they are quite easy to combine with a basic sweater like this one from H & M. This allows you to create a college look or a back-to-work outfit. Without the sweater the shirt is perfect to wear as casual shirt and create a leisure look. What do you think of this outfit and style? Please let me know in the comments below? I wonder if you also have these fashionable hurry outfits.

SHOP THE BACK TO WORK LOOK:

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hey Maarten,

    Deze look is inderdaad wel creatief opgelost, het is nog geen echt weer voor de winter kleding. Dit is precies een look voor tussen de seizoenen door.
    Waardoor het een hele fashionable uitstraling heeft.