OFF TO STOCKHOLM

STOCKHOLM FASHIONWEEK STHLMFW FASHIONBLOGGER OOTD
STOCKHOLM FASHIONWEEK STHLMFW FASHIONBLOGGER OOTD
STOCKHOLM FASHIONWEEK STHLMFW FASHIONBLOGGER OOTD
STOCKHOLM FASHIONWEEK STHLMFW FASHIONBLOGGER OOTD
STOCKHOLM FASHIONWEEK STHLMFW FASHIONBLOGGER OOTD
STOCKHOLM FASHIONWEEK STHLMFW FASHIONBLOGGER OOTD
STOCKHOLM FASHIONWEEK STHLMFW FASHIONBLOGGER OOTD

Na een maand weer even in eigen land te zijn is het weer tijd om aan de slag te gaan. Het is eind augustus en dat betekend Stockholm FashionWeek. Ik heb enorm veel zin om weer aan het werk te gaan, inspiratie op te doen en diverse shows te bezoeken. Tijdens mijn reis probeer ik ook een beetje te vloggen, zodat jullie kunnen zien wat ik precies allemaal doe. Ik merk dat ik het leuk vind om video’s te maken, maar ben erg benieuwd wat jullie nou zouden willen zien. Heb je suggesties of tips laat dat dan vooral weten hieronder in de reacties. Vandaag deel ik met jullie mijn reis outfit die ik afgelopen zaterdag droeg. Ik koos voor dit denim broekje in combinatie met mijn Stockholm shirt, leren gaatjes jasje en witte sneakers. Oh en ik heb nog wel een leuk verhaal wat mij tijdens de reis overkwam. Het liefst reis ik alleen met hand bagage, omdat ik dan na de landing snel weg kan. Deze keer ga ik 5 dagen naar Stockholm en was het onmogelijk om alles in een klein koffertje te proppen. Ik vind dit altijd vervelend, omdat je tegenwoordig een aanzienlijk hoog bedrag moet betalen voor een koffer. Toch besloot ik 15 kg ruim bagage te kopen (wat tegenwoordig 35 euro per enkele reis kost, belachelijk!). Mijn hand bagage koffer nam ik mee voor waardevolle spullen (zoals laptop, camera, extra lenzen, ondergoed (altijd handig) etc. Bij de incheck balie was het al raak, of ik aub ook mijn hand bagage wilde inchecken (wel gratis hoor). Na enorm veel gejammer kreeg ik het voor elkaar om mijn hand bagage mee te nemen naar de gate. Ik vind het trouwens best wel vervelend dat ik dus 35 euro betaal voor mijn bagage en dat ik dan ook mijn waardevolle spullen af moet geven. Kunnen ze niet gewoon de mensen pakken die met te veel geweld hun te grote (handbagage) koffer in het vak boven hun willen proppen? Anyway, ik dacht dat ik er mee weg kwam, maar niks bleek minder waar. Na een half uur kwam precies hetzelfde mannetje achter de gate naar mij toe en zei “You have to check in you hand leggage”. En echt, Ik weet het zeker hij deed het er om, want hij kwam direct op mij af. Er tegen in gaan had nu duidelijk geen zin dus het beste was om (heel demonstratief) maar mijn waardevolle spullen uit de koffer te halen. Stond ik daar met een berg vol in mijn handen (ik kon mijn laptop etc. niet kwijt in mijn hand tasje). Goede service RyanAir, het was weer heerlijk om met je te vliegen. NOT! Hebben jullie nog leuke reisverhalen? Ik ben benieuwd of jullie ook wel eens ergeren aan boord of op het vliegveld. Let me know!

After a month in my own country, it is time to get started again. It’s late August and that means Stockholm Fashion Week. I’m really looking forward to going back to work, get insparation and visit various shows. During my trip, I try to vlog a little, so you can see what I’m doing. I find that I like to make videos, but I am curious what you would like to see. Do you have suggestions or tips please let me know in the comments below. Today I share with you my travel outfit that I wore last Saturday. I chose this denim shorts together with my Stockholm shirt, leather jacket and white sneakers. Oh and I do have a funny story that happened to me during the trip. Ideally, I travel only with hand luggage, because I can leave quickly after landing. This time I stay five days in Stockholm and it was impossible to cram everything into a small suitcase. I always find this annoying, because you have to pay a significantly high amount to pay for a suitcase now a days. I decided to buy up to 15 kg of luggage (which now costs 35 euros each way, ridiculous!). My hand luggage suitcase I took with me for my valuables (such as laptop, camera, extra lenses, underwear (always handy) etc. At the check-in desk it started allready, if I also wanted to check in my hand luggage please (free of charge). After a lot whining I got it done taking my hand luggage to the gate. I find it very annoying that I have to pay 35 euros for my luggage and that I must give my valuables away. Can they not just take on the people with too big pieces of hand luggage wich they try to fit in the box above their heads? Anyway, I thought I’d got away with it, but I was thinking too fast. After half an hour exactly the same man showed up behind me at the gate an said, “You have to check in you hand luggage.” Trying to convince him that I had to keep my hand luggage with me had no sense, so best was (quite blatantly) but to get my valuables in the trunk. I stood there with a mountain full in my hands (my laptop I could not get into my hand bag). Good service RyanAir, it was great flying with you. NOT! Do you have any fun stories? I wonder if you are sometimes annoyed on board or at the airport. Let me know!

SHOP THE OFF TO STOCKHOLM LOOK (click on the pictures to shop):

Sneakers: Nike, short: Boohoo.com, shirt: Modemusthaves, sunnies: , bag: Topshop, jacket: Aaiko

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

9 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wat een fijne reislook zeg! En wat een gedoe met inchecken! Ik ging laatst met een vriendin naar Barcelona en we hadden samen 1 koffer van 20kg. We hadden hierbij het voordeel dat we op de een of andere manier gelukkig korting kregen, maar het is inderdaad enorm duur!