MR BOWTITAR: THE GRID PATTERN SHIRT

Maarten fashionblogger ASOS.com, NIKE, OOTDMaarten fashionblogger ASOS.com, NIKE, OOTDMaarten fashionblogger ASOS.com, NIKE, OOTDMaarten fashionblogger ASOS.com, NIKE, OOTDMaarten fashionblogger ASOS.com, NIKE, OOTDMaarten fashionblogger ASOS.com, NIKE, OOTD

Ik denk dat iedereen hier wel eens last van heeft. Je weet niet wat je aan moet trekken terwijl je hele kast eigenlijk vol hangt met verschillende kledingstukken. Ik merk dat ik bij de ene broek vaak dat shirt draag met die schoenen die daar ook goed bij passen. Je verwacht het al, ik draag vaak setjes waarvan ik weet dat het goed staat en waar ik mij lekker in voel. Misschien komt dit jullie ook bekend voor? Voor de outfit die ik vandaag laat zien heb ik geprobeerd wat creatiever te zijn en items met elkaar te combineren die ik normaal niet in deze combinatie draag. Voor de basis ben ik uitgegaan van een zwarte skinny jeans (Jack&Jones) met een knee cut oftewel een kapotte knie. Hier moest ik eerst een beetje aan wennen maar het maakt een broek weer net even wat specialer. Met een schaar en een broek die je nog hebt liggen kan je dit ook makkelijk zelf maken. Eerder droeg ik altijd graag kleur maar de laatste tijd ben ik veel meer zwart gaan dragen in combinatie met wit of grijs. Daarom heb ik ook een wit overhemd aangetrokken met een rooster patroon dat lekker luchtig is met deze warme/benauwde dagen. Misschien begint het jullie al te vervelen maar van de witte sneaker kom ik maar niet af. De Nike Airforce Low is daarom wel weer een leuke variatie op de andere sneakers die voorbij zijn gekomen. Deze sportieve sneaker zou ik eerder niet zo snel met deze stoere jeans en toch gekleed shirt dragen maar ik ben toch erg tevreden over de gehele outfit. Ik denk dat ik er weer een nieuw setje bij heb om te dragen. Wat vinden jullie van de outfit en herkennen jullie je in het verhaal over het dragen van setjes? Laat het even weten in de reactie hieronder want misschien ligt het gewoon aan mij.

I think everyone here has ever experienced this. You do not know what to wear though your whole closet is full of different clothes. I find myself often in one pants while wearing that shirt with those shoes that fit too well with it. You probably expected it, I often wear sets that I know well and where I feel comfortable in. Perhaps this is also familiar for you? For the outfit I show today, I tried to be more creative and combine items together which I do not normally wear in this combination. For the base, I picked a black skinny jeans (Jack & Jones) with a knee cut. At first I had to get used to it but it makes a pants just a bit more special and now the damaged jeans are increasingly coming back I carry him more often. With scissors and a pair of pants you can make this yourselfs. Earlier I always liked to wear color but lately I started wearing more black in combination with white or gray. That’s why I’m attracted to a white shirt with a grid pattern which is nice and airy with these warm / muggy days. This Asos shirt I like to wear for that reason on holiday. Maybe it starts to bore you all but the white sneaker are still something I like to wear. The Nike Air Force Low is therefore again a nice variation on the other sneakers that I showed before. This sporty sneaker I would rather not wear so quickly with this rugged jeans and still wearing a shirt but I am still very satisfied with the whole outfit. I think I have a new set to wear. What do you think of the outfit and do you recognize yourself in the story about wearing sets? Let me know in the comment below because maybe it is just me.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Nou Maarten een witte sneaker is altijd goed, het maakt je look altijd wat sportiever.
    Een jeans met gaten of inderdaad een knee cut of, maakt de jeans meestal wat stoerder, vind het daarom zeker een leuke look. Want je hebt classic met sportief gecombineerd, heel erg leuk dus.