MR BOWTITAR: THE BLACK AND WHITE ENSEMBLE

THE BLACK AND WHITE ENSEMBLE MENS BLOGGER OOTDTHE BLACK AND WHITE ENSEMBLE MENS BLOGGER OOTD
THE BLACK AND WHITE ENSEMBLE MENS BLOGGER OOTD
THE BLACK AND WHITE ENSEMBLE MENS BLOGGER OOTDTHE BLACK AND WHITE ENSEMBLE MENS BLOGGER OOTD

Als je nog vakantie hebt, geniet er dan nog maar even van, want voor je het weet is het voorbij. Het duurt namelijk niet lang meer en dan is iedereen weer aan het werk of gaan ze naar school. Voor mij is het gelukkig nog niet zover en heb ik na vandaag weer drie weken vakantie, waarin ik nog een beetje kan gaan genieten van deze zomer. De outfit van vandaag is vrij basic en zoals ik vorige week al vertelde draag ik graag zwart en wit de laatste tijd en die trend zet ik deze week nog door. De korte broek ligt nog zeker voorin mijn kast en als basis draag ik een korte grijze denim short (Jack & Jones). Ik vind een korte broek altijd mooier boven de knie en daarom rol ik de pijp nog één keer om. Het shirt van Asos krijgt door de zwarte schouder panden net weer iets extra’s waardoor het een leuker shirt wordt dan een standaard wit shirt. Door de zwarte schouder stukken lijkt het shirt opties heel erg breed waardoor het overhemd heel massief lijkt. Door de mouwen op te stropen kan je dit beeld een beetje breken waardoor het direct wat luchtiger en comfortabeler lijkt. Bij een basic outfit is het dragen van een accessoire zeker geen overbodige luxe. Normaal draag ik niet graag een horloge maar zo nu en dan draag ik dit horloge van Timex juist om een outfit af te maken. Ik ben benieuwd of jullie dit ook een leuke outfit vinden en of jullie nog plannen hebben voor deze zomer. Laten jullie het weten in de comments hieronder? Fijn weekend!

If you are still having vacation, then enjoy it because it is over just before you know it. It does not take long before everyone is back to work or going to school again. For me the vacation is fortunately not yet over. Just one day of work and I get three weeks off again. But first an outfit post. After the positive response to last weeks post I put on an outfit today that resembles the outfit of last week. The outfit is pretty basic and as I told you last week, I like black and white lately. I wear a short gray denim shorts (Jack & Jones). I find a pair of shorts is always better above the knee and I always roll up the pipe one time. The shirt Asos has black shoulder pads. The black shoulder pads make the shirt look very wide and solid. Rolling up the sleeves breaks this image so that it seems light and comfortable.The Nike Huaraches I still love to wear the most. Some time ago I also wore a black / white outfit with these sneakers (check this look here) so I think I have found the cause of my black / white period. The Huarache Oreos are allways good to wear with a black / white outfit. Wearing an accessory with a basic outfit is a good choice. Normally I do not like to wear a watch, but every now and then I wear this watch from Timex to complete an outfit. I wonder if you also find this a nice outfit and if you still have plans for this summer. You can let me know in the comments below? Have a nice weekend!

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.