Drie keer gecombineerd: EST1842 sneakers

HOW TO WEAR: EST1842 SNEAKERS DE KAAIJ NIJMEGEN FESTIVAL OOTD FASHIONBLOGGERHOW TO WEAR: EST1842 SNEAKERS DE KAAIJ NIJMEGEN FESTIVAL OOTD FASHIONBLOGGERHOW TO WEAR: EST1842 SNEAKERS DE KAAIJ NIJMEGEN FESTIVAL OOTD FASHIONBLOGGERHOW TO WEAR: EST1842 SNEAKERS DE KAAIJ NIJMEGEN FESTIVAL OOTD FASHIONBLOGGERHOW TO WEAR: EST1842 SNEAKERS PLEIN 1944 SHOPPING NIJMEGEN FESTIVAL OOTD FASHIONBLOGGERHOW TO WEAR: EST1842 SNEAKERS DE KAAIJ NIJMEGEN FESTIVAL OOTD FASHIONBLOGGER
HOW TO WEAR: EST1842 SNEAKERS PLEIN 1944 SHOPPING NIJMEGEN FESTIVAL OOTD FASHIONBLOGGER
HOW TO WEAR: EST1842 SNEAKERS WAALKADE CASIONO NIJMEGEN FESTIVAL OOTD FASHIONBLOGGER
HOW TO WEAR: EST1842 SNEAKERS WAALKADE CASIONO NIJMEGEN FESTIVAL OOTD FASHIONBLOGGERHOW TO WEAR: EST1842 SNEAKERS WAALKADE CASIONO NIJMEGEN FESTIVAL OOTD FASHIONBLOGGER

Ik ben weer even terug in het land. Ik hou ervan om weg te zijn en word soms onrustig als ik te lange tijd op een plek ben, maar kan er ook van genieten om de zomer (een beetje) in mijn eigen stad te vieren. Van de zon genieten bij een strandje aan de Waal (mijn favoriete strandje is Sprok Beach), een drankje drinken bij Cultuurterras De Kaaij of even langs mijn favoriete winkeltjes alles vind ik even leuk. Ik ben geen grote fan van het uitgaansleven in Nijmegen, maar kan wel genieten van een dineetje bij mijn favoriete restaurantjes ( De Pizzabakkers, Lodewijk of Bistro Flores). Gister was het zo’n dagje, het weer was prima (niet te warm en niet te heet) en ik besloot even mijn werk te laten liggen om de stad in te gaan. In samenwerking met Est1842 sneakers combineerde ik drie looks die aansluiten bij mijn middag/avondje Nijmegen. Mijn route begon bij De Kaaij waar ik genoot van een lekker broodje tonijn salade (met appeltjes) van Barrio Alto. Als het maar even kan wil ik mijn bruine benen laten zien dus combineerde ik de groen rode glitter sneakers met een denim shorts, off shoulder top en beige fringe tas. Ok, Nijmegen is geen Ibiza, maar ik kreeg wel even dit gevoel (als we niks inbeelden, wordt het immers nooit wat). Hierna liep ik richting de binnenstad om nog even snel de laatste sale te checken. In elke winkel is alles voor de helft en omdat ik eind van het seizoen nog naar de zon ga zijn afgeprijsde zomer items nooit verkeerd. Voor de shop look combineerde ik de licht blauwe metallic Est1842 sneakers met een licht blauw rokje, crème kleurige top en mijn favoriete Furla tasje. Dit tasje is echt ideaal om te dragen tijdens het winkelen, omdat net alles erin past (pinpas, lippenstift, rouge etc). Toen de avond viel was het natuurlijk tijd om een leuk restaurantje op te zoeken en van de avond zon te genieten. Zoals ik al eerder aangaf in een andere post kunnen sneakers in de avond prima. Je hoeft naar mijn mening niet altijd hakken aan te doen. Zelfs in Cannes, Zuid Frankrijk, (waar hakken een soort van verplichting zijn) droeg ik een avond dit jurkje met platte schoenen. Ok, ik ben 172 cm lang, dus misschien is het anders als je 160 cm bent, maar op een of andere manier vind ik sneakers onder dit glitter jurkje erg leuk staan. Voor mijn avond look combineerde ik de zwart blauwe glitter sneakers met een zwart glitter jurkje en mijn favoriete zwarte zonnebril. Nu ben ik uiteraard benieuwd welke look jullie favoriet is. Kom je uit of uit de buurt van Nijmegen laat mij dat dan zeker weten (ook tips voor restaurantjes etc zijn altijd welkom). Geniet van het lekkere weer!

I am back in Holland again. I love to be away and I sometimes get restless if I’m too long in one place, but can also enjoy it to celebrate the summer (a little) in my own town. Enjoy the sun on a beach along the Waal (my favorite beach is Sprok Beach), have a drink at the Cultureel terras De Kaaij or stop by my favorite shops. I find this all equally nice. I’m not a big fan of the nightlife in Nijmegen, but can enjoy a dinner party at my favorite restaurants (Pizzabakkers, or Lodewijk Bistro Flores). Yesterday was such a day, the weather was fine (not too warm and not too hot) and I decided just to let my work for what is was to go into the city. In collaboration with Est1842 sneakers I combined three looks that match my afternoon / evening Nijmegen. My route started at the Kaaij where I enjoyed a tasty sandwich tuna salad (with apples) of Barrio Alto. If it is possible I want to show my brown legs so I combined the green red glitter sneakers with denim shorts, off shoulder top and beige fringe bag. Ok, Nijmegen is not Ibiza, but it started to feel like it with a little bit of fantasie. After that I walked towards the town to checking the latest sale quickly. In every store the sale is priced off for the half of its normall price and because I am going away at the end of summer I can always use some cheap summer items. For the shop look, I combined the light blue metallic Est1842 sneakers with a light blue skirt, cream-colored top and my favorite Furla bag. This bag is really ideal to wear while shopping, because everything just fits into it (debit card, lipstick, rouge etc). When evening came, it was obviously time to seek and to enjoy the evening sun at a nice restaurant. As I stated earlier in another posts, sneakers can be worn perfectly in de evening. In my opinion you do not always have to wear heels. Even in Cannes, The South of France, (where heels are a kind of obligation) I wore this evening dress with flat shoes. Ok, I’m 172 cm tall, so maybe it’s different when you’re 160 cm, but somehow I find sneakers beneath this glitter dress are very nice. For my evening look, I combined the black and blue glitter sneakers with a black glitter dress and my favorite black sunglasses. Now I’m very curious what your favorite look is. Are you from around Nijmegen then I am very curious if have any recomandations. (even tips for restaurants etc are always welcome). Enjoy the nice weather!

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Ik draag zelf niet echt sneakers maar jij combineert het altijd wel leuk! Mijn favoriete outfit is toch die grijze jurk, erg mooi!
    Nog even veel plezier in Nederland <3

    -X-