FRINGE PONCHO

the fringe poncho ootd fashionista chloe
the fringe poncho ootd fashionista chloe
the fringe poncho ootd fashionista chloe
the fringe poncho ootd fashionista chloe
the fringe poncho ootd fashionista chloe
the fringe poncho ootd fashionista chloe
the fringe poncho ootd fashionista chloe
the fringe poncho ootd fashionista chloe

Het is alweer vrijdag, jemig de week vliegt voorbij. Gelukkig is de zon terug gekomen en kon de broek weer ingeruild worden voor een jurkje. Yes, de blote beentjes konden weer geshowd worden. Natuurlijk kon ik (als zomer meisje) het niet laten om tijdens deze zomerse dag maar weer eens een jurkje uit de kast te pakken. Ik koos voor en wit jurkje van Tramontana in combinatie met stoere beige boots, geprint tasje, fringe sjaal en beige riem. Ik heb een tijdje voor de spiegel gestaan, omdat de look op een of andere manier niet helemaal mijn stijl is. Ik vind de fringe sjaal heel erg leuk, maar ben er niet helemaal zeker van of het echt bij mij past. Ik ben toch meer van het minimalistische en strakke looks in plaats van deze bohimian look. Natuurlijk ben ik erg benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden? Zou ik vaker dit soort setjes dragen? Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Fijne vrijdag.

It’s already Friday, time flies when we are having fun right?. Fortunately, the sun came back yesterday which I really liked. Of course I was wearing a dress on this warm maybe one of the last summer day. I chose a white dress by Tramontana in combination with sturdy beige boots, printed bag , fringe scarf and beige belt . I am still not sure if the look really fit my style. I really like the fringe scarf, but I am not quite sure whether it really suits me. I ‘m more of a minimalist items rather than this bohimian look. Of course I am very curious what you think of my outfit?  I ‘m curious about your comments. Happy Friday.

 SHOP THE LOOK:

Boots: Sacha Shoes, dress: Tramontana, fringe poncho: Stradivarius, bag: unknown, belt: Stradivarius

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

9 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.