STOCKHOLM FASHION WEEK DAY 1

STOCKHOLM FASHIONWEEK DAY 1 OOTD GOOSECRAFT
STOCKHOLM FASHION WEEK DAY 1 OOTD GOOSECRAFT
STOCKHOLM FASHION WEEK DAY 1 OOTD GOOSECRAFT
STOCKHOLM FASHION WEEK DAY 1 OOTD GOOSECRAFT
STOCKHOLM FASHION WEEK DAY 1 OOTD GOOSECRAFT
STOCKHOLM FASHION WEEK DAY 1 OOTD GOOSECRAFT

De eerste dag van Stockholm fashion week zit er al weer op. Terwijl ik dit typ zit ik op bed in mijn hotel en vallen mijn ogen bijna dicht. Ik heb altijd het gevoel (als ik mijn agenda zie) dat ik niet zoveel op de planning heb staan, maar uiteindelijk gaat zo’n dag te snel voorbij. De indrukken, inspiratie die ik op doe, de mensen die ik ontmoet en alles wat erbij komt kijken zorgen er altijd voor dat ik aan het einde van de dag totaal gesloopt ben. Deze keer heb ik er verstandig aan gedaan om niet meer naar een feestje te gaan, maar heerlijk mijn bed op te zoeken. De tweede dag van fashion week gaat ook erg druk worden dus een beetje op tijd slapen is zeker geen overbodige luxe.  De outfit van vandaag droeg ik naar de Minimarket fashion show die gehouden werd bij hotel Berns in het centrum van Stockholm. Ik koos voor een leren skort (combinatie van rok en broekje) van Goosecraft in combinatie met een off shoulder top, leren vest, zwarte boots en mijn favoriete Alexander Wang tas. De laatste tijd ben ik erg van de bandana (het sjaaltje) en besloot deze een keer in mijn haar te doen. Eerlijk is eerlijk ik moest er echt aan wennen, want normaal draag ik alleen de bandana om mijn nek. Toch vind ik het een zeer geslaagd experiment geworden. Wat vind jij van de bandana trend? GO or NO GO? Anyway, ik moet gaan opschieten, naast shows bezoeken moest ik vandaag ook streetstyle fotograferen voor de website Kleding.nl. Ik hou jullie sowieso op de hoogte van al mijn avondturen. Geniet van jullie dag!

The first day of Stockholm fashion week is a wrap. Right now I am on my bed and I am super tired. It always seems (as I see my agenda) that I did not have much on the schedule, but eventually a day goes by so fast. The impressions, the inspiration, the people I meet and the rest what comes around make me feel exhausted at the end of the day. This time I have done wisely to not to go to a party but to go to bed early. The second day of fashion week will also be very busy so a little sleep on time is certainly not a luxury. Today’s outfit I wore to the Minimarket fashion show which was held at Berns Hotel in the center of Stockholm. I chose a leather skort (combination of skirt and trousers) of Goosecraft in combination with an off shoulder top, leather jacket, black boots and my favorite Alexander Wang bag. Lately, I am sucker for the bandana (the scarf) and yesterday I tried it in my hair. To be honest I had to get used to it, because normally I only wear the bandana around my neck. Still, I think it has become a very successful experiment. What do you think of the bandana trend? GO or NO GO? Anyway, I have to hurry, alongside shows visits today I also take pictures of street style for the Kleding.nl website. I will keep you posted. Enjoy your day!

SHOP THE FASHION WEEK DAY 1 LOOK:

Boots: Nelly.com, skort: Goosecraft, shirt: Vero Moda, vest: Goosecraft, bandana: unknown, bag: Alexander Wang

pictures by: Tine Andrea

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

7 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.