MR BOWTITAR: acid wash dungarees

MR BOWTITAR: acid wash dungarees fashionblog OOTDMR BOWTITAR: acid wash dungarees fashionblog OOTDMR BOWTITAR: acid wash dungarees fashionblog OOTDMR BOWTITAR: acid wash dungarees fashionblog OOTDMR BOWTITAR: acid wash dungarees fashionblog OOTDMR BOWTITAR: acid wash dungarees fashionblog OOTD

Daar ben ik weer! Misschien hebben jullie mij wel helemaal niet gemist, maar ik heb al een aantal weken niks gepost. Niet omdat ik geen zin had, nee meer omdat Chloe en ik geen tijd hadden om met elkaar af te spreken om foto’s te maken. De ene keer was zij weg voor werk, dan was ik weer weg en soms waren we ook tegelijkertijd weg. Inmiddels ben ik helemaal fris en fruitig terug met een nieuwe outfit. Afgelopen week wist ik niet zo goed wat ik aan moest trekken. Na de hittegolf waarbij je liever de hele dag niks draagt, wilde ik de laatste paar dagen het liefst mijn winterkleren weer uit de kast trekken. De dikke truien heb ik laten liggen maar ik heb wel een lange tuinbroek aangetrokken. Mijn tuinbroek van Boohoo heeft een acid wash die voor elk type weer is te dragen, van zomer tot winter. Een aantal weken geleden droeg ik al een jeans met acid wash, bekijk deze post hier. Wanneer je een drukke print gaat dragen met een tuinbroek wordt het al snel too much daarom vind ik het fijn om het te combineren met een basic wit T-shirt en witte sneakers wat ook zorgt voor contrast. De witte sneakers zijn nog steeds aanwezig in het modebeeld en ze zijn ideaal te combineren met diverse items uit mijn kast. Dat is ook de reden dat deze Robey sneakers al vaker voorbij zijn gekomen. Nu ga ik de aankomende weken weer gewoon aan het werk maar de volgende vakantie staat al gepland. Gaan jullie nog op vakantie en wat vinden jullie van mijn outfit? Ik ben benieuwd naar jullie reacties die hieronder achtergelaten worden.

Here I am again! Perhaps you have not missed me at all but I have not posted an outfit for a few weeks. Not because I did not feel like it but mainly because Chloe and I have missed each other for a while because of the holidays we were having. Now I’m all fresh and back with a new outfit. Last week I did not really know what to wear. After the heat wave when I prefer to wear nothing at all for the whole day, I wanted to pull my winter clothes out of the closset again the last few days. The thick sweaters I left in there but I have pulled out a long dungarees. Now dungarees is not specifically a winter item but because of the extra piece of fabric in the pants I like to fool myself by thinking it is extra warm. My dungarees (Boohoo) have an acid wash that I wear a lot this summer because the washing is for any type of weather, from summer to winter. For an ordinary jeans with acid wash you can look at this postWhen you wear a busy print with dungarees it quickly becomes too much so I am happy to combine it with a basic white T-shirt and white sneakers for contrast. White sneakers are still present in fashion that we see now and that makes sense because it is very easy to combine. That is also the reason why these sneakers from Robey are worn in different of my outfit posts. Now I go back to work for the next few weeks but the next vacation is already planned. Are you going on vacation and what do you think of my outfit? I’m curious about your comments that are left below.

SHOP THE ACID WASH DUNGAREES LOOK HERE (click on the pictures):

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

5 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Een witte basic shirt is altijd handig en kan je inderdaad met veel combineren. Ik heb zelf ook witte basic nike sneakers en je kan ze met veel outfits combineren, dus dat is wel een must have in je kledingkast.