VIERDAAGSE WITH XSENSIBLE STRETCHWALKER

Xsensible nimco shoes vierdaagse zomerfeesten diary Xsensible nimco shoes vierdaagse zomerfeesten diary Xsensible nimco shoes vierdaagse zomerfeesten diary Xsensible nimco shoes vierdaagse zomerfeesten diary Xsensible nimco shoes vierdaagse zomerfeesten diary Xsensible nimco shoes vierdaagse zomerfeesten diary Xsensible nimco shoes vierdaagse zomerfeesten diary Xsensible nimco shoes vierdaagse zomerfeesten diary

Een paar weken geleden schreef ik al over de comfy schoenen waarmee je een stad kan verkennen tijdens een citytrip, maar die tegelijkertijd ook hip en in diverse leuke kleurtjes verkrijgbaar zijn. Met de Xsensible Stretchwalker kun je uren lang lopen zonder pijn, door het voetbed welke gelijke druk verdeling geeft. Daarnaast zorgt het blokje onder de zool voor een natuurlijke lichaamshouding waardoor de gewrichten ontlast worden bij het staan en lopen. Ideaal dus! Mijn How-To-Wear post kreeg enorm veel goede reacties en zelfs in real life zijn mensen/volgers naar mij toe gekomen over deze post. Inmiddels zijn we een paar weken verder en draag ik de sneakers nog steeds met veel plezier. De sneakers zijn comfortabel dus ook perfect om te dragen tijdens De Nijmeegse Vierdaagse (de bekendste wandelmars van Nijmegen) die vorige week plaatst vond. Afgelopen donderdag liepen de Vierdaagse lopers door Berg en Dal, langs het hoofdkantoor van de Nimco (dit schoenen bedrijf bestaat al meer dan 100 jaar). Op uitnodiging van Xsensible Stretchwalker kreeg ik de kans om gezellig een dagje mee te genieten van het bekende wandel event. We begonnen al vroeg met een uitgebreid ontbijt, yoga en een rondleiding door het prachtige kasteel. Hierna kon het feest beginnen in de grote tent die langs de route was neergezet en jemig wat was het een feest. De hele dag heb ik staan dansen, lopers aangemoedigd en selfies gemaakt met de soldaten (moet kunnen toch). Daarnaast spotte ik een aantal lopers met de Xsensible Stretchwalker aan hun voeten (super leuk om te zien). Maar niet alleen de lopers kozen voor deze comfy schoentjes ook ik combineerde de witte variant met een zwart broekje, geprinte trui en mijn zwarte zonnebril. En zou ik je wat vertellen? Aan het eind van de dag had ik niet eens last van mijn voeten, nee hoor ik had nog uren door kunnen gaan. Bedankt Xsensible Strechwalker you saved my feet!

A few weeks ago I wrote about the most comfy shoes which are perfect to wear during a city trip, fashionable to wear and available in different colors. With the Xsensible Stretchwalker you can walk for hours without pain because of the footbed which gives equal pressure distribution. In addition, the block under the sole gives you a natural posture during standing and walking. I got so many nice comments on the how-to-wear post and even in real life people came to me to talk about the Xsensible Stretschwalker. Right now I am still wearing the sneakers with. Besides that, the sneakers are also perfect to wear during the famous four days march of Nijmegen which took place last week. Last Thursday I was invited by Xsensible Stretchwalker to watch the four days march in front of The Nimco headquaters. We started early with a full breakfast, yoga and a tour through the magnificent castle. After this, the party could begin in the big tent which was put down along the route. The whole day I danced, encouraged the participants and took some selfies with the soldiers. I also spotted a number of  walkers with the Xsensible Stretchwalker at their feet. But not only the walkers chose this comfy shoes I also combined the white version with black pants, printed black sweater and sunglasses. And I should I tell you a little secret? At the end of the day my feet did not hurt at all!  Thank you Xsensible Strechwalker you saved my feet!

 

 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.