VIDEO: BERLIN FASHION WEEK WITH OLYMPUS PEN

Maandagen zijn altijd lastig en als dan ook nog een de wekker om 5 uur in de ochtend gaat wordt het meestal alleen maar erger. Gelukkig ging de wekker om een goede en leuke reden, want ik ging drie dagen naar Berlijn met Olympus PEN Generation. Berlijn, waar het vier jaar geleden allemaal is begonnen, want toen bezocht ik mijn eerste buitenlandse fashion show. De hoofdzakelijke reden waarom ik Berlijn bezocht was voor de Olympus PEN Generation Gallery waar een van mijn foto’s werd tentoongesteld. De lancering hiervan was op maandag avond en dit was toch even een kippenvel momentje. Op dit soort momenten ben ik enorm dankbaar dat ik dit werk kan doen en ook dat jullie volgers altijd trouw zijn gebleven en in mij hebben geloofd. Eerlijk is eerlijk zonder jullie steun, reacties, likes etc was ik er nooit gekomen. Dank daarvoor! De foto die in de expositie hangt (nog steeds te zien tijdens Berlijn Fashion Show) werd een paar weken geleden gemaakt door mannelijke blogger Maarten in Florence (klik hier om deze foto serie te bekijken). De rest van de dagen was ik druk met afspraken, hopte ik langs de presentatie van Vero Moda, ging ik naar de Marc Cain Fashion Show, croste ik samen met Yvan Rodic (bekend van de Facehunter) door Berlijn, danste ik tot in de late uurtjes bij de Summer Splash Pool Party en ontdekte ik met een aantal andere bloggers het echte Berlijnse nachtleven. Ik heb een super leuke tijd gehad en wil hiervoor Olympus PEN enorm bedanken. Wil je nou een betere indruk krijgen van mijn tijd in Berlijn? Bekijk dan onderstaande foto’s en de video. Op dit moment ben bezig met de voorbereidingen voor Amsterdam Fashion Week. Zie ik een van jullie vanavond daar? Ik hou jullie sowieso op de hoogte! Geniet van jullie vrijdag!

 Olympus PEN Generation BERLIN VLOG FASHIONISTA CHLOE BLOGGER MBFWB FASHIONWEEK BERLIN Olympus PEN Generation BERLIN VLOG FASHIONISTA CHLOE BLOGGER MBFWB FASHIONWEEK BERLIN Olympus PEN Generation BERLIN VLOG FASHIONISTA CHLOE BLOGGER MBFWB FASHIONWEEK BERLINx Olympus PEN Generation BERLIN VLOG FASHIONISTA CHLOE BLOGGER MBFWB FASHIONWEEK BERLIN Olympus PEN Generation BERLIN VLOG FASHIONISTA CHLOE BLOGGER MBFWB FASHIONWEEK BERLIN Olympus PEN Generation BERLIN VLOG FASHIONISTA CHLOE BLOGGER MBFWB FASHIONWEEK BERLIN Olympus PEN Generation BERLIN VLOG FASHIONISTA CHLOE BLOGGER MBFWB FASHIONWEEK BERLIN Olympus PEN Generation BERLIN VLOG FASHIONISTA CHLOE BLOGGER MBFWB FASHIONWEEK BERLIN Olympus PEN Generation BERLIN VLOG FASHIONISTA CHLOE BLOGGER MBFWB FASHIONWEEK BERLIN Olympus PEN Generation BERLIN VLOG FASHIONISTA CHLOE BLOGGER MBFWB FASHIONWEEK BERLIN

All pictures and video made with my Olympus PEN E-PL7

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

5 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Awesome video and awesome pictures. You have a great eye for originality! Quality of the video and pictures are superb!!! xoxoxo

  2. Super gaaf filmpje Chloe, leuk geschreven, mooie foto s, en ik denk , dat je met jou ook vreselijk kan lachen, je bent echt je zelf! Top!