SNAPSHOTS FROM THE COTE D’AZUR

Goedemorgen vanuit het zonnige Mougins. Na een aantal looks vanuit Zuid Frankrijk is het misschien een keer leuk om een kleine diary te delen over mijn bezigheden hier. Samen met een vriendinnetje (met wie ik ook met Pasen in Zuid Frankrijk was) verblijf ik de komende dagen op Royal Mougins Golf resort, een prachtige residance gelegen net buiten Cannes. Met Pasen was het hier rustig, maar je merkt echt dat het nu hoog seizoen is. De stranden zijn vol en de bedjes liggen strak tegen elkaar aan. Stiekem vind ik het soms dan lekkerder om relax bij het zwembad te liggen. Anyway, ik ben hier nog twee dagen en dan vertrek ik naar Monaco. Daar zitten we aan het strand, dus dan kunnen de voetjes heerlijk van het zand en de zee genieten. In ieder geval ik geniet en dat kun je hier onder vast wel zien. Veel liefs vanuit Mougins.

Fashionista Chloe Royal Mougins Golf OOTD diary fashionbloggerFashionista Chloe Royal Mougins Golf OOTD diary fashionbloggerFashionista Chloe Royal Mougins Golf OOTD diary fashionbloggerFashionista Chloe Royal Mougins Golf OOTD diary fashionblogger

Vanuit het zwembad heb je een prachtig uitzicht over de Cote D’Azur. Wat vinden trouwens jullie van mijn shirt op de eerste foto? Ik vond dit shirt bij de Primark en vind hem echt super leuk! De bikini op de laatste foto is van Phax Bikini via Bikini Online.

Fashionista Chloe Royal Mougins Golf OOTD diary fashionbloggerFashionista Chloe Royal Mougins Golf OOTD diary fashionblogger

Voordat ik naar Zuid Frankrijk ging was ik regelmatig aan het sporten en dat wil ik graag vol houden hier in Mougins. Op het resort hebben ze gelukkig een sportschool en het is mij gelukt om daar al twee keer heen te gaan. Stiekem ben ik best wel trots op mijzelf, want eerlijk is eerlijk soms is het best wel lastig om jezelf in de ochtend of avond naar de sportschool te slepen. Ik doe diverse spier en kracht trainingen en loop daarna een rondje uit over de golfbaan. In Monaco ben ik van plan om langere afstanden te gaan hardlopen, maar in verband met de hitte weet ik eigenlijk niet of dit gaat lukken. Hebben jullie nog tips? Ik draag trouwens de Reebok Cardio Ultra sneakers, deze sportschoenen zijn veelzijdig en ideaal voor op reis. Later meer hierover.

Fashionista Chloe Royal Mougins Golf OOTD diary fashionblogger

Een fotootje met mijn nieuwe vriend op het strand in Cannes. Wat vinden jullie van mijn neon groene bikini? GO or NO GO?

Fashionista Chloe Royal Mougins Golf OOTD diary fashionbloggerFashionista Chloe Royal Mougins Golf OOTD diary fashionbloggerFashionista Chloe Royal Mougins Golf OOTD diary fashionblogger

Ik sluit deze diary af met een aantal foto’s van Royal Mougins Golf. Het is hier adembenemend mooi en van het uitzicht en de omgeving kan ik enorm genieten. De eerste foto is in de ochtend genomen toen ik besloot een rondje over de golfbaan te rennen. Het was toen nog een beetje bewolkt, maar gelukkig trok dat in de middag snel weg. Ik ga nu snel opschieten en naar het zwembad (wat een zwaar leven, sorry.. not sorry) Wil je mijn avonturen hier blijven volgen? Dat kan, volg mij dan op Snapchat @FashionistaChlo en Instagram.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

14 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wat een jaloersmakende foto’s! Ziet er mooi uit daar en knap hoor dat je gewoon volhoudt om naar de sportschool te gaan. Niet dat je het nog nodig hebt, want je hebt een killerbody!

  2. Wat een mooie en overheerlijke foto’s!
    Mooie omgving is het daar! Ben er een paar jaar geleden geweest en er viel zoveel moois te zien!
    Qua sportschool doe ik het je niet na, veel te heet (ookal zal daar vast airco zijn). Geniet er van!

  3. Ik ben net terug van een weekje Nice, en heb er erg van genoten! Prachtige streek is het he, de Côte d’Azur? Wat een prachtige foto’s overigengs! Echt heel mooi. Geniet er nog van!!
    XO IMKE | Pastellics