MR. BOWTITAR: THE BLACK KIMONO

MR. BOWTITAR: THE BLACK KIMONO MR. BOWTITAR: THE BLACK KIMONO MR. BOWTITAR: THE BLACK KIMONO MR. BOWTITAR: THE BLACK KIMONO MR. BOWTITAR: THE BLACK KIMONO MR. BOWTITAR: THE BLACK KIMONO MR. BOWTITAR: THE BLACK KIMONO

Ik ben nog maar net terug uit Florence en een week later ben ik weer al weer onderweg richting Rome. Op dit moment ben ik heerlijk aan het genieten van het prachtige weer in Bolsena. Heerlijk een week lang Rome en andere plaatsen bezoeken en vooral veel aan het meer liggen om mijzelf op te laden en bij te kleuren voor de aankomende winter (gelukkig duurt dat nog een paar maanden). Omdat Nederland nu ook niet aan het warme weer ontkomt, hoef ik mij minder schuldig te voelen om over het heerlijke weer te praten. In de video over Florence hebben jullie al kunnen zien wat we allemaal gedaan hebben. Op woensdag zijn wij naar de show van Arthur Arbesser geweest die wij bijna hadden gemist, omdat bijna alle taxi’s die ochtend in Florence bezet waren. Door die spanning blijf je altijd scherp en wil je de tijd zo efficiënt mogelijk indelen en daarom hebben wij direct na de show een outfit gefotografeerd zodat wij niet later nog eens tijd te kort zouden hebben om dit te doen. Naar de show droeg ik een acid-wash skinny jeans van Boohoo met een longline t-shirt van Jack&Jones. Het was toen al warm in Florence dus ik wilde niet teveel lagen dragen. Deze outfit is te dragen met een sneaker maar kan ook netter gedragen worden met een klassiekere schoen zoals deze monkstrap van Asos. Daarbij heb je soms gewoon niet de tijd om je haar echt goed te doen en is een hoed een perfecte oplossing. Deze hoed van Riverisland heb ik dan ook niet voor niets veel opgehad tijdens mijn dagen in Florence.  Wat dragen jullie het liefst tijdens deze warme dagen en wat vinden jullie van mijn outfit? Laat het weten in de comments hieronder en als jullie meer willen zien volg mij dan ook op snapchat @mamatiti en instagram.

I just got back from Florence and I flew back to Rome again a week later and I am staying in Bolsena for a week just like last year. Just a week of visiting Rome, other places and a lot of relaxing at the lake to recharge myself and get teint for the upcoming winter (fortunately that lasts for a few months). Because you can not escape the great weather even in Holland, I do not have to feel guilty to discuss the wonderful weather. In the video of Florence you have seen what Chloe and I have done on the days we were there.
On Wednesday we went to the show of Arthur Arbesser that we almost missed because all taxis were occupied that morning in Florence. This tension keeps you sharp and you want to divide time as efficiently as possible and that is why we shot an outfit right after the show, so that we would not get in time trouble later on that day. To the show I wore acid-wash skinny jeans from Boohoo with a longline t-shirt from Jack & Jones. It was already hot in Florence so I did not want to wear too many layers but wearing only a jeans and T-shirt to a show was not an option. As I said in my previous post, I wanted to wear a cape more often and therefore I upgraded my outfit by wearing a black kimono. The difference with the cape is that a kimono has sleeves and is made of a very thin material. You can wear this outfit with sneakers, but you can also go for a smart look with these classic monkstraps from Asos. In addition, sometimes you just do not have the time to do your hair really well and that is why a hat is a perfect solution. I did not wear this hat from River Island without a reason these days. What do you prefer to wear during these warm days and what do you think of my outfit? Let us know in the comments below and if you want to see more follow me also snap chat @mamatiti and instagram.

SHOP THE BLACK KIMONO LOOK (click on the pictures to shop): 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Hey Maarten,

    Geniet maar lekker van het prachtige Italië. Je look is echt heel erg leuk, vooral de longline t-shirt vind ik leuk gecombineerd met de skinny jeans.
    De hoed geeft een special touch aan je outfit, wat lekker trendy is.