LE BAL DES FOUS CANNES

LE BAL DES FOUS CANNES GOTHA BEACH CANNES
LE BAL DES FOUS CANNES GOTHA BEACH CANNES
LE BAL DES FOUS CANNES GOTHA BEACH CANNES
LE BAL DES FOUS CANNES GOTHA BEACH CANNES
LE BAL DES FOUS CANNES GOTHA BEACH CANNES LE BAL DES FOUS CANNES GOTHA BEACH CANNES
LE BAL DES FOUS CANNES GOTHA BEACH CANNES
LE BAL DES FOUS CANNES GOTHA BEACH CANNES
LE BAL DES FOUS CANNES GOTHA BEACH CANNES

Op negentien jarige leeftijd maakte ik kennis met het nachtleven van Cannes. Tijdens mijn taalcursus in Cannes was ik samen met mijn klasgenoten tot in de late uurtjes te vinden bij Palais Club Cannes. Inmiddels zijn we zeven jaar verder en is het nachtleven hier enorm veranderd. Palais Club is twee jaar geleden gesloten en inmiddels is Gotha Club en Baoli de place to be. Een ander leuk feestje georganiseerd door Gotha Beach is Le Bal Des Fous, ook wel het bal der gekken. Iedere zondag staat Palm Beach in het teken van gek geklede mensen. Het is een soort van klein festival en dat maakt het super leuk. Sommige meiden stonden te dansen in hun bikini’s, je kon een duik nemen in het zwembad en er waren zelfs mensen verkleed als disney figuren. Ik keek echt mijn ogen uit en heb alles vast gelegd. Zelf koos ik voor een simpelere outfit, ik combineerde mijn nieuwe Seafolly broekje met een shirt van Primark. Vorige week vond ik dit shirt en ik vind de tekst echt heel erg toepasselijk voor deze trip. Ik hou namelijk zo erg van het strand leven. Om deze look af te maken koos ik voor mijn metallic loafers die ik per toeval boven op mijn kast vond. Yes, ik had ze in een doos gedaan en op de kast gezet en ben ze hierdoor totaal vergeten. Gelukkig vond ik ze weer terug en ik krijg enorm veel goede reacties op de schoentjes. Morgen is alweer mijn laatste volle dag in Zuid Frankrijk en daar ga ik volop van genieten. Ik heb het echt fantastisch hier en het liefst ga ik nog lang niet naar huis. Debra en ik hebben een fantastisch tijd en ik heb zoveel verhalen als ik weer thuis ben (life quote: bad choices make good stories) En een ding is zeker.. What happens in Cannes, stays in Cannes.. Ik hou jullie op de hoogte!

When I was 19 years old I discovered the night life of Cannes. During my language course in Cannes I went clubbing at Palais Club every night. Now 7 years later the night life here is changed. Two years ago Palais Club closed his doors and right now Gotha Club and Baoli is the place to be. An other nice party to go organized by Gotha Beach is Le Bal Des Fous. Every Sunday Palm Beach is all about crazy dressed people in a festival setting. Last Sunday I went to this party and it was amazing. A lot of girls were dancing in their bikini’s while other girls were dancing in the pool. I decided to wear a simple outfit. I chose to combine my Seafolly pants with a shirt by Primark and metallic loafers. Tomorrow it is my last day here in the South of France and I don’t want to go home. Together with Debra I have an amazing time here and we made so many nice stories (my life quote: bad choices make good stories;)). One thing for sure..What happens in Cannes, stays in Cannes.. Ik hou jullie op de hoogte!

SHOP STRIPED WITH PRINT SHIRTS:

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

4 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.