AMSTERDAM FASHION WEEK SS16

MERCEDES BENZ FASHIONWEEK FASHION BLOGGER ZALANDO DOWNTOWN MERCEDES BENZ FASHIONWEEK FASHION BLOGGER ZALANDO DOWNTOWN MERCEDES BENZ FASHIONWEEK FASHION BLOGGER ZALANDO DOWNTOWN MERCEDES BENZ FASHIONWEEK FASHION BLOGGER ZALANDO DOWNTOWN MERCEDES BENZ FASHIONWEEK FASHION BLOGGER ZALANDO DOWNTOWN MERCEDES BENZ FASHIONWEEK FASHION BLOGGER ZALANDO DOWNTOWN MERCEDES BENZ FASHIONWEEK FASHION BLOGGER ZALANDO DOWNTOWN MERCEDES BENZ FASHIONWEEK FASHION BLOGGER ZALANDO DOWNTOWN MERCEDES BENZ FASHIONWEEK FASHION BLOGGER ZALANDO DOWNTOWN MERCEDES BENZ FASHIONWEEK FASHION BLOGGER ZALANDO DOWNTOWN MERCEDES BENZ FASHIONWEEK FASHION BLOGGER ZALANDO DOWNTOWN MERCEDES BENZ FASHIONWEEK FASHION BLOGGER ZALANDO DOWNTOWN

Nadat ik nog geen 24 uur thuis was uit Berlijn pakte ik alweer de trein naar Amsterdam voor Amsterdam Fashion Week. Ik reis enorm veel en bezoek diverse internationale fashion weeks, maar het is altijd leuk om een aantal shows in Nederland mee te pakken. Naast de shows staat de stad sowieso helemaal in het teken van mode en is er voor ieder wat wils. Het Zalando Downtown programma maakt het mogelijk dat iedereen mee kan genieten van het mode geweld in Amsterdam. Dit maakt het in mijn ogen extra leuk, want hierdoor wordt het publiek een stuk diverser. Ik starte mijn avond op het Westergas terrein waar ik een kijkje nam bij de shows van Zyanya Keizer en Tony Cohen. Na de show was het tijd om even een drankje te drinken, bij te kletsen met bekende en te genieten van het heerlijke zonnetje. Hierna pakte ik mijn fiets en vervolgde ik mijn fashion week schema naar Roest Amsterdam. Vrijdag avond stond het Zalando Fashion House bij Roest en was er een avondmarkt waar ik een heerlijke salade geitenkaas heb gegeten (aanrader). Daarnaast stonden er diverse kraampjes met leuke hebbedingetjes en opkomende modemerkjes. Tot in de late uurtjes heb ik hier genoten van het weer (later ging er een grote vuurkorf aan), drankjes gedronken en gedanst. Toen mijn voetjes echt niet meer konden ben ik verstandig naar het INK hotel gefietst waar ik als een roosje in slaap viel. Wil jij ook nog wat mode geweld beleven? Dat kan, vanavond ( zondag 12 juli) staat het Zalando Fashion House bij restaurant Pllek. Hier vind de live fashion presentatie van designer Fernanda Fernandes plaatst. Ik ben heel erg benieuwd of jullie Amsterdam Fashion Week al hebben bezocht en wat jullie er van vinden. Voor nu wens ik jullie een zonnige dag toe en moet ik snel gaan opschieten voordat ik mijn vlucht naar Nice (Zuid-Frankrijk) mis. Wil je nou 24/7 op de hoogte blijven van al mijn avonturen? Dat kan, volg mij dan gewoon via  Instagram en Snapchat.

I was not home for 24 hours from Berlin when I took the train to Amsterdam for Amsterdam Fashion Week again. I travel a lot and visit various international fashion weeks, but it’s always nice to see a number of shows in the Netherlands. Besides the shows, the city is completely dedicated to fashion and has something for everyone. The Zalando Downtown program allows everyone to enjoy the fashion violence in Amsterdam. This makes it extra nice in my eyes, because this audience is a lot more varied. I started my evening yesterday at the Westergas area where I watched the shows of Zyanya Keizer and Tony Cohen. After the show it was time to get a drink, to chat and to enjoy the wonderful sunshine. After that I took my bike and I continued my fashion week schedule for Amsterdam Roest. Friday evening was the Zalando Fashion House was at Roest and there was a night where I ate a delicious goat cheese salad (recommended). In addition, there were several stalls with goodies and emerging fashion brands. Till late into the night I had a good time and drank drinks and was dancing. And when my feet really could not go on anymore, I cycled to the INK hotel where I fell asleep like a baby. Do you want to see some fashion violence for yourself? You can, tonight (Sunday, July 12th) is the Zalando Fashion House at restaurant Pllek. Here you can also find a live presentation of fashion designer Fernanda Fernandes. I’m very curious if you have visited Amsterdam Fashion Week and what you thought of it. For now I wish you a sunny day, and I must quickly go hurry up for my flight to Nice (South of France). Do you want to stay informed of all my adventures 24/7? That is possible, just follow me on Instagram and Snapchat: @FashionistaChlo.

SHOP THE AMSTERDAM FASHION WEEK LOOK:

Shoes: &OtherStories, white dungarees: New Look by Zalando, bag: Furla, sunnies: Carmen by Zalando

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

7 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.