GRAND PRIX DE MONACO 2015

Knijp mij even, is wat ik wilde zegen toen ik op het Belvedere deck de Grand Prix de Monaco stond te kijken, toen ik samen met top model Cara Delavingne een dansje deed bij de Mumm Yacht party en toen Eva Longoria (bekend van Desperate Housewifes) binnen kwam lopen op het GP Management feestje op het SuperFun jacht. Mijn dagen in Monaco waren in een woord fantastisch! Vier jaar geleden had ik mij nooit kunnen bedenken dat ik dit zou kunnen bereiken met mijn website en zoals ik in mijn video ook zeg hiervoor ben ik ook jullie als lezers heel erg dankbaar. Ik vind het leuk om te zien dat sommige al vanaf het begin mijn website volgen, nog steeds reacties achter laten en trouw blijven.  Soms heb ik niet altijd tijd om meteen te reageren of kan ik niet alles bijhouden, maar via deze weg wil ik zeggen dat ik al jullie likes en reacties enorm waardeer. Door middel van looks in Monaco heb ik jullie natuurlijk al een heleboel vertelt over mijn vier dagen (Lees hier alles over de Amber Lounge Fashion show Lees hier alles over de Grand Prix de Monaco), maar ik hoop dat jullie door deze video een beter beeld krijgen hoe mijn dagen er in Monaco uit zagen. Bedankt McGregor en Amber Lounge voor de fantastische tijd in Monaco. Bye Bye Monaco until we meet again!

Pinch me is what I wanted to say when I was watching the Grand Prix de Monaco form the Belvedere deck, I was dancing with top model Cara Delavingne at the Mumm Yacht party and when Eva Longogria (known from Desperate Housewifes) walked in at the GP Management party on the SuperFun yacht. My days in Monaco were in one word fantastic! Four years ago, I could never think of me achieving this with my website and as I said in my video I am really gratefull for you as my readers. I like to see some of you follow my website from the beginning and still leave comments and stay faithful. Sometimes I do not always have time to react right away, but by this way, I want to say that I greatly appreciate your comments and likes. By the looks in Monaco, I have told you already of course a lot of my four days (Read all about the Amber Lounge Fashion show – Read all about the Grand Prix de Monaco), but I hope this video leaves a better impression on how my day looked like in Monaco. Bye Bye Monaco until we meet again!

Grand Prix de Monaco together with McGregor Mike Overdijk
Grand Prix de Monaco together with McGregor Mike Overdijk
Grand Prix de Monaco together with McGregor Max Verstappen F1 Grand Prix Grand Prix de Monaco together with McGregor Max Verstappen F1 Grand PrixGP Management Grand Prix de Monaco party Superfun yacht MonacoGP Management Grand Prix de Monaco party Superfun yacht Monaco together with Jonny DodgeVIP ROOM MONACO PARTY WITH G.H MUMM CHAMPAGNE

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

5 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.