TRIANGL SWIMWEAR IN DUBAI

TRIANGL SWIMWEAR DUBAI BURJ AL ARAB JUMEIRAH BEACH
TRIANGL SWIMWEAR DUBAI BURJ AL ARAB JUMEIRAH BEACH
TRIANGL SWIMWEAR DUBAI BURJ AL ARAB JUMEIRAH BEACH
TRIANGL SWIMWEAR DUBAI BURJ AL ARAB JUMEIRAH BEACH
TRIANGL SWIMWEAR DUBAI BURJ AL ARAB JUMEIRAH BEACH
TRIANGL SWIMWEAR DUBAI BURJ AL ARAB JUMEIRAH BEACH
TRIANGL SWIMWEAR DUBAI BURJ AL ARAB JUMEIRAH BEACH

Al drie keer eerder schreef ik over het merk Triangl Swimwear en tot op de dag van vandaag krijg ik nog steeds duizenden bezoekers en vragen op deze artikelen. De bikini’s zijn populairder dan ook en ook niet meer te denken uit het modebeeld. Voor Dubai had ik weer een bikini uit de nieuwe collectie in mijn koffer gestopt die ik fotografeerde ik op het strand van Burj Al Arab (het meest luxe hotel ter wereld in Dubai). In deze post draag ik de Poppy – Flamingo Fling in maat M. Zoals ik al eerder vertelde ben ik echt fan van de beugel bikini variant, omdat deze goed bij mijn figuur aansluit. Wil je meer weten over de andere varianten van Triangl lees dan mijn oudere artikel erover hier, hier en hier. In deze post heb ik natuurlijk weer wat extra informatie. Tijdens mijn dagje  in het Wild Wadi waterpark kwam ik drie meisjes (leeftijd 14-16) die een Triangl Bikini droegen in maat S. Ik adviseer daarom als je wat jonger bent en nog niet heel veel vrouwelijke vormen hebt voor een S te kiezen. Zelf ben ik 25, ben ik gewoon slank, maar meer vrouwelijk gevormd en daarom kies ik voor M. Het broekje zit dan gewoon niet te strak en sluit mooi aan. Anyway, wat vinden jullie trouwens van de shoot locatie. We fotografeerde deze bikini midden op de dag in de volle zon (super lastig qua de hoeveelheid licht) op het strand voor het hotel Burj Al Arab Dubai. Het was echt prachtig om hier te zijn, maar met zo’n 44 graden was het aardig warm. Het zweet gutste dan ook van mijn hoofd af en het was super lastig om met blote voeten in het hete zand te staan. Toch zijn de foto’s naar mijn mening zeer geslaagd en hoop ik door middel van deze post weer meer vragen over deze bikini te kunnen beantwoorden. Heb je vragen, opmerkingen of wil je iets anders weten schroom dan niet om hieronder te reageren. Ik ben super benieuwd naar jullie reacties.

Already three times before I wrote about the brand Triangl Swimwear and until this day I still get thousands of visitors and questions about these items. The two-piece suits are more popular then ever and hard not to include in the world of fashion. For my trip to Dubai I had of course a two-piece bathingsuit out of the new collection in my suitcase that I showed you in my pictures I took at the beach of Burj Al Arab (the most luxurious hotel in the world in Dubai). In this post I am wearing the Poppy-Flamingo Fling in size M. As I mentioned before, I really am a fan of the under-wire top, because it fits my body so well. Do you want to find out more about the various bathingsuits of Triangl, read then my old posts here, here en here.. In this post I have a bit more information about my adventure in Dubai. During my visit at the Wild Wadi waterpark I came across 3 girls (age 15-17) who had a bit less feminine curves then me. They all wore a Triangl bathingsuit in size S. So my advise is that when you are younger then me (I am 25) and there for not yet have the more curvier body, I would go with a size S. The bottom is then not too tight and has a nice comfortable fit. Any way, what do you all think of the shoot location? We we these pictures of the bathingsuit in the middle of the day in full sun light (a bit tricky with the amount of sun light), on the beach in front of the hotel Burj Al Arab. It was absolutely awesome to be here, but with the temps of 44 degrees, a bit on the hot side. You can just imagine how much I perspired, it was streaming from my face and not very pleasant walking with bare feet on the hot sand. But after all I am satisfied with the end result of the photo shoot. I hope that I can answer some more questions you might have regarding this two-piece bathingsuit. Do you have any questions, comments or you want to know anything else, then don’t hesitate and give me your reactions below. I am super anxious to hear your reactions.

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

25 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Wow…those are some awesome pictures again…they are getting better and better girll!!! Love that 2 piece suite. What a location, what an adventure! xoxoxox

  2. Ja deze bikini is helemaal geweldig ik hou van Triangl bikini s,dat valt niet mee met 44 graden foto s te maken,
    maar is erg goed gelukt,echt gaaf! Je hebt ook wel een mooi lichaam en lekker bruin .Vraag me af hoeveel bikini s jij hebt ik er al heel wat voor bij
    zien komen ook op instagram!Mooie locatie.

  3. Wauw deze vorm staat je ook echt heel mooi! Haha en de foto’s zijn inderdaad heel goed gelukt ondanks dat hete zand en de zon! Ik heb zelf de Penny Wanderlust besteld! Die meiden van Triangl Chat zijn echt super behulpzaam. Als je aan hen doorgeeft welke maten je hebt zullen ze je de juiste adviseren 🙂 Ik heb zelf 75C en werd een S geadviseerd, broekjes heb ik normaal maat 38 (soms 36) en werd een L geadviseerd. Super benieuwd en hoop dat hij past 🙂 x Sofie / http://www.soophisticated.com