MR.BOWTITAR: FLORENCE PART I

FASHIONISTA CHLOE OOTD MEN'S WEAR FLORNENCE FASHIONISTA CHLOE OOTD MEN'S WEAR FLORNENCE FASHIONISTA CHLOE OOTD MEN'S WEAR FLORNENCE FASHIONISTA CHLOE OOTD MEN'S WEAR FLORNENCE FASHIONISTA CHLOE OOTD MEN'S WEAR FLORNENCE FASHIONISTA CHLOE OOTD MEN'S WEAR FLORNENCE

Florence is echt een stad die ik bij iedereen kan aanbevelen. De mensen zijn aardig, bijna alles is op loopafstand, de Ponte Vecchio is prachtig en de Duomo adembenemend mooi. Vorige week had ik het geluk om weer naar Florence te gaan voor de Pitti Uomo beurs, verschillende evenementen en natuurlijk het LuisaViaRoma diner en feest wat weer het hoogte punt was van een geweldige week. Hoewel de dagen vol zaten met vliegen van evenement naar evenement hebben wij toch de tijd gevonden om nog verschillende outfits te fotograferen. Op woensdag hebben wij de een hele dag doorgebracht op de Pitti Uomo beurs waar ik heb kunnen genieten van het zien van de nieuwe collecties van bekende en minder bekende merken. De zon scheen heerlijk deze dag en daarom wilde ik graag een luchtige outfit dragen. Bij het fotograferen van deze outfit was het 30 graden maar dit was geen ongemakkelijke warmte, maar wat de hele shoot wel ongemakkelijk maakte waren de bewapende beveiligers die ons goed in de gaten houden omdat wij toevallig bij de Amerikaanse ambassade stonden. Desalniettemin is het resultaat mooi geworden. De crop pants van Asos heeft een perfecte kleur voor zomers weer en goed te combineren met de Manebi espadrilles. Over het overhemd van Jack&Jones heb ik een cape gedragen, een item dat ik in januari veel heb gezien op de beurs (meer hier). In Nederland heb ik dit nog weinig gezien maar ik ben van plan dit vaker te gaan dragen. Wat vinden jullie van de cape en de rest van de outfit? Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties en als jullie meer van mij willen zien, dan kunnen jullie mij ook volgen op Snapchat @mamatiti en instagram.

Florence is a city which I can recommend to anyone. The people are nice, almost everything is within walking distance from the Ponte Vecchio, the Duomo is beautiful and breathtaking. Last week I was lucky enough to go back to Florence for the Pitti Uomo exhibition, various events and the LUISAVIAROMA dinner party which was again the highlight of a great week. Although the days were full of running from event to event we have found the time to shoot different outfits. We have spent a whole day at the Pitti Uomo fair where I enjoyed seeing the new collections of famous and lesser known brands and this outfit I’ve worn that day. The sun was shining this day and that is why I wanted to wear a light outfit because sweat stains are not sexy unless you’re in the gym. When shooting this outfit it was 30 degrees but it was not an uncomfortable heat but what the shoot made uncomfortable were the armed guards to keep an eye on us because we were accidentally at the US Embassy. Nevertheless, the result has become beautiful. The crop pants Asos has a perfect color for summer weather and combines well with the Manebi espadrilles. Over the shirt from Jack & Jones, I’ve worn a cape, an item I’ve seen a lot in January at the fair (more here). In the Netherlands I do not see this a lot but I plan to wear it more often. What do you think of the cape and the rest of the outfit? I’m curious to hear your comments and if you want to see more of me, then you can also follow me on SnapChat mamatiti and instagram.

SHOP THE LOOK:

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.