MR.BOWTITAR: SUMMER IS AROUND THE CORNER

SUMMER  LOOK COEF NIJMEGEN MAARTEN FASHIONBLOGGERSUMMER  LOOK COEF NIJMEGEN MAARTEN FASHIONBLOGGERSUMMER  LOOK COEF NIJMEGEN MAARTEN FASHIONBLOGGERSUMMER  LOOK COEF NIJMEGEN MAARTEN FASHIONBLOGGERSUMMER  LOOK COEF NIJMEGEN MAARTEN FASHIONBLOGGERSUMMER  LOOK COEF NIJMEGEN MAARTEN FASHIONBLOGGERSUMMER  LOOK COEF NIJMEGEN MAARTEN FASHIONBLOGGERSUMMER  LOOK COEF NIJMEGEN MAARTEN FASHIONBLOGGER

Eigenlijk post ik altijd op vrijdag, maar omdat Chloe vergeten was het geheugen kaartje mee te nemen naar Noordwijk, post ik vandaag dan eindelijk mijn post. Wat was het weer vrijdag heerlijk, van het begin tot het einde van de dag heb ik genoten van het zonnetje. Maar genoeg over het weer, 15 juni ga ik namelijk met Chloë naar Florence waar ik weer erg veel zin in heb. In januari hebben we super leuke dingen gedaan en de shoot op het dak bij LuisaViaRoma was echt voor mij een droom shoot op een top locatie (bekijk deze shoot nog eens hier). Maar natuurlijk is het nog niet zover en voordat de stress gaat beginnen over wat ik allemaal aan en mee moet, ben ik eerst nog een weekje aan het werk. Deze week komt de korte broek weer flink naar voren in mijn kast dus deze week houden we die gewoon aan. Deze army green short van Destrezzed past perfect bij de camouflage Converse All Stars. Ik kan mij niet herinneren wanneer ik mijn eerste paar droeg maar dat is heel lang geleden geweest en elk jaar kan ik wel een nieuw paar kopen om mijn collectie aan te vullen. Het witte Denham shirt is lekker makkelijk en heeft voor mij iets zomers door de luchtige stof. Het is een shirt die je even snel aan kan trekken voor alle gelegenheden (denk hierbij aan het zonnen in het park, drinken op een terras en voor een leuk dineetje in de zon). Natuurlik blijven accessoires belangrijk en de zonnebril is een must have met deze dagen net zoals een stoere bag (Filson) voor alle spullen die je nodig hebt op zo’n dag. Ik ben heel erg benieuwd wat jullie gedaan hebben op die warme vrijdag? Laat het weten in de comments hieronder want ik ben benieuwd! Actually, I always post on Friday, but because Chloe had forgotten to bring the memory card to Noordwijk I finally got my post online today. Friday the weather was great again, from the beginning to the end of the day I enjoyed the sunshine. But enough about the weather, June 15th I’m going with Chloe to Florence where I’m really looking forward to. In January we have done super nice things and the shoot on the roof at LUISAVIAROMA was a great shoot a great location (check this shoot again here). But of course we are not there yet and before the stress is going to start on what I need to wear and what I need to pack there is a week of working in front of me. The shorts will again significantly forward in my closet so this week we just keep it on. This army green shorts of Destrezzed matches the camouflage Converse All Stars. I can not remember when I wore my first pair but that was long ago and every year I can buy a new pair to complete my collection. The white Denham shirt is easy going and something summery for me through the airy substance which he radiates. This is a shirt that you can wear for all occasions (such as sunbathing in the park, drinking on a terrace and then to go out for dinner). Accessories remain important and sunglasses is a must have these days like a cool bag (Filson) for all the stuff you need on such a day. What will you do today and what do you wear on a hot day like this? Let me know in the comments below because I’m curious!

SHOP THE LOOK: 

Shoes: Converse, shorts: Destrezzed, shirt: Denham, bag: Filson

All items by Coef Nijmegen

 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.