Drie keer gecombineerd: Nubikk sneakers

NUBIKK DALIA LOW LACE SNEAKERS HOW TO WEAR FASHIONBLOGGERNUBIKK DALIA LOW LACE SNEAKERS HOW TO WEAR FASHIONBLOGGERNUBIKK DALIA LOW LACE SNEAKERS HOW TO WEAR FASHIONBLOGGERNUBIKK DALIA LOW LACE SNEAKERS HOW TO WEAR FASHIONBLOGGERNUBIKK DALIA LOW LACE SNEAKERS HOW TO WEAR FASHIONBLOGGER
NUBIKK DALIA LOW LACE SNEAKERS HOW TO WEAR FASHIONBLOGGERVNUBIKK DALIA LOW LACE SNEAKERS HOW TO WEAR FASHIONBLOGGERNUBIKK DALIA LOW LACE SNEAKERS HOW TO WEAR FASHIONBLOGGERNUBIKK DALIA LOW LACE SNEAKERS HOW TO WEAR FASHIONBLOGGERNUBIKK DALIA LOW LACE SNEAKERS HOW TO WEAR FASHIONBLOGGERNUBIKK DALIA LOW LACE SNEAKERS HOW TO WEAR FASHIONBLOGGERNUBIKK DALIA LOW LACE SNEAKERS HOW TO WEAR FASHIONBLOGGER

Nog geen paar dagen geleden poste ik de volgende quote op mijn Facebook tijdlijn: ” Everyone is getting married and is having babies. I am just over here like what sneakers do I wear today”. Ik vind het echt een grappige quote en aan de likes te zien herkende vrienden van mij zichzelf erin. Met een hoeveelheid leuke sneakers is het namelijk enorm lastig kiezen welke gymp je nou die dag wilt dragen. Nog lastiger is misschien wel hoe je de sneakers die dag gaat combineren. Vorige week lanceerde het Nederlandse schoenenmerk Nubikk de Dalia low lace sneakers in wit, zwart en geprint croco leer en ik was meteen verliefd. Ik hou van wit, maar vind de zwarte, maar ook de geprinte versie echt te gek. In deze post maak ik drie verschillende zomer combinaties en laat ik jullie zien hoe je precies deze sneakers kan combineren. In mijn vorige how-to-wear post praatte ik al over het boot leven en ook in deze post zijn mijn looks daarop geïnspireerd. Ik koos voor een strand, shopping en uitgaanslook. Dit zijn meestal ook de drie belangrijkste aspecten tijdens een vakantie (althans wel op die van mij).

Just a few days ago I posted the following quote on my Facebook timeline: “Everyone is getting married and is having babies. I am just over here like what sneakers do I wear today?”. It’s a funny quote and by seeing the likes I know friends of mine can recognize themselves in it. With a variety of fun sneakers it will also be very difficult to choose what you will wear that day. Still more difficult is perhaps how you will combine the sneakers that day. A few days ago the Dutch shoe brand Nubikk launched the Dalia low lach sneaker in white, black and croco printed leather and I was immediately in love. I like white, but love the black, but also the printed version is really cool. In this post I make three different summer combinations. In my previous how-to-wear post I talked already about the boat life and in this post my looks are inspired by that. I chose a beach, shopping and nightlife look. These are usually the three most important aspects during a vacation (or at least mine).

Om te laten zien dat je sneakers erg divers kan dragen combineerde ik een look met een rokje, een look met een jurkje en een l0ok met een broek. Voor de shopping look koos ik de witte sneakers in combinatie met de blauwe flamingo broek en het roze vlinder jasje van Italiaans designer Giuliette Brown. Het jasje en de broek zijn geprint dus net wat drukker en daarom hou ik de rest van de items (blouse-tas en schoenen) rustig. Vind je het als nog iets teveel, dan kun je natuurlijk ook een van de twee items kiezen of juist de witte sneakers combineren met een leuke jeans en een geprint jasje. Met witte sneakers kun je gelukkig alle kanten uit. De geprinte croco sneakers zijn echt perfect en super leuk voor de strand look. Nu zijn juist de schoenen geprint en geld het omgekeerde verhaal. Ik combineerde de sneakers met een witte blouse/jurkje en mijn favoriete gehaakte beige trui. Natuurlijk is het een strand look dus kan je de sneakers ook combineren met alleen het jurkje, maar omdat het s’avonds in de haven afkoelt is een trui altijd fijn meegenomen. De laatste look is de uitgaanslook en zoals jullie weten hou ik van zwart met witte combinaties. Mijn zwarte croco Nubikk gympen combineerde ik daarom met een zwarte leren rok, witte blouse en zwart/wit sjaaltje. Ondanks dat ik sneakers draag kan deze look prima gedragen worden tijdens een etentje of met het uitgaan. Juist de kleuren combinatie en de leren rok maken de look net iets chiquer en minder casual. Op een of andere manier hou ik zo van een zwart witte look. Het lijkt altijd heel simpel, maar juist de combinatie geeft het die extra touch. Wat is jullie meest favoriete look? Kiezen jullie voor de strand, shopping of uitgaanslook? Ik ben super benieuwd naar jullie reacties en kijk al uit naar een zonnige en warme zomer.

To show that you can wear sneakers with different outfits, I combined a look with a skirt, a look with a dress and a look with pants. For the shopping look I chose the white sneakers combined with the blue pants and flamingo pink butterfly jacket from Italian designer Giuliette Brown. The jacket and pants are printed so that is why I keep the rest of the items (blouse bag and shoes) quiet. When this is still too much for you then you can also choose one of two items or combine white sneakers with a nice jeans and a printed jacket. The printed crocodile sneakers are really perfect and super fun for the beach look. Now just the shoes are printed so busy that you can reverse the story above. I combined the sneakers with a white blouse / dress and my favorite crocheted beige sweater. Of course it’s a beach look so you can also combine the sneakers with only the dress, but because it cools off at night in the harbor, a fine sweater is always good to bring with you. The final look is the party look and as you know I love black and white combinations. My black croco sneakers I therefore combine with a black leather skirt, white blouse and black / white scarf. Despite my sneakers, this look can be worn well over dinner or when you are going out. It is the color combination and leather skirt that make the look just a little more upscale and less casual. One way or another, I love a black and white look. It always seems very simple, but rather the combination gives it that little bit extra. What is your favorite look? Would you choose for the beach, shopping or going out look? I’m very curious about your comments and look forward to a warm and sunny summer.

 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

6 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.