MR. BOWTITAR: POLKADOT SHIRT

MR. BOWTITAR: BOOHOO POLKADOT SHIRT MR. BOWTITAR: BOOHOO POLKADOT SHIRT MR. BOWTITAR: BOOHOO POLKADOT SHIRT
MR. BOWTITAR: BOOHOO POLKADOT SHIRTMR. BOWTITAR: BOOHOO POLKADOT SHIRTHoe leuk is het om terug in de tijd te gaan? Af en toe kijk ik foto’s terug van een paar jaar geleden en dan schaam ik mij voor wat ik toen droeg (hoewel dat toen echt wel leuk was). Maar als ik kijk naar de foto’s van de tijd dat ik echt klein was dan zou ik de kleren van toen nu ook wel weer dragen. Ik ben nog net geboren in de jaren 80 en heb veel kiekjes met grote truien en andere oversized kleding met bijvoorbeeld stippen. Daarom ga ik vandaag terug in de tijd met mijn t-shirt en draag voor het eerst in jaren weer een polkadot. De polkadots komen voor in kleding sinds laat jaren 90 in Groot-Brittannië en zijn sindsdien niet meer weg te denken uit het modebeeld. Deze print wordt vooral gebruikt voor lingerie, meubilair en kinderkleding (dat is waarschijnlijk de reden dat ik hem zoveel tegenkom op oude foto’s). Toen ik dit t-shirt zag op Boohoo.com was ik meteen verkocht en dacht direct aan verschillende manieren om hem te combineren. Deze webshop heeft een bepaalde stijl wat mannenkleding betreft en maakt het daarom erg makkelijk om een totale outfit uit te zoeken. Met een uitgesproken kledingstuk is het belangrijk om niet eruit te gaan zien als een circus attractie en daarom combineer ik zulke items met een basic kledingstuk. Een acid wash skinny is altijd goed voor deze zomer door de lichtere plekken. Deze week ben ik toch al lekker zwart/wit bezig draag daarom mijn Nike Huarache’s bij deze outfit. Ik weet niet wat jullie vinden van de Huarache’s maar dit zijn al enige tijd mijn favoriete schoenen zoals ik al eerder vertelde in deze post. Mijn jas durf ik nog niet thuis te laten en een biker jacket maakt elke outfit stoer net als een zonnebril. Wat vinden jullie van de polkadots en deze zwart en witte outfit? Laat het even weten in de comments hieronder. Tot volgende week!

How nice it is to go back in time? Occasionally I look at pictures of a few years ago and I am ashamed of what I wore although at the time it was really nice. But when I look at the pictures of the time I was really small then I want to wear the clothes I wore then again. I’m born late in the 80s and have great snaps with big sweaters and other oversized clothing with for example dots. That’s why today I’m going back in time with my t-shirt and wear a polkadot first time in years. The polka dots are found in clothing since late 90s in Britain. This print is mainly used for lingerie, furniture and childrens clothes (which is probably why I run into him so much on old pictures). When I saw this T-shirt on Boohoo I was hooked and immediately thought of different ways to combine it. This webshop has a particular style regarding men’s clothing and that way it is very easy to pick out a complete outfit. With a distinctive garment it is important not to look like a circus attraction, so I combine these items with a basic garment. An acid wash skinny is always good for this summer by the lighter spots. This week I’m already wearing black / white and therefore I wear my Nike Huarache with this outfit. I do not know what you think of the Huarache’s but these are my favorite shoes for some time, as I mentioned earlier in this post. I do not dar to leave my jacket at home and a biker jacket makes every outfit tough just like sunglasses. What do you think of the polka dots and the black and white outfit? Let me know in the comments below. Until next week!

SHOP THE LOOK:

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

8 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.