PALM TREES IN DUBAI

PALM TREE DRESS DUBAI SUNCOO NIKES OOTD BLOGGER PALM TREE DRESS DUBAI SUNCOO NIKES OOTD BLOGGER PALM TREE DRESS DUBAI SUNCOO NIKES OOTD BLOGGER PALM TREE DRESS DUBAI SUNCOO NIKES OOTD BLOGGER PALM TREE DRESS DUBAI SUNCOO NIKES OOTD BLOGGER PALM TREE DRESS DUBAI SUNCOO NIKES OOTD BLOGGER PALM TREE DRESS DUBAI SUNCOO NIKES OOTD BLOGGER

Het is alweer half vier en ik kom net het appartement binnen lopen na een geslaagde avond bij Cirque Le Soir. Cirque Le Soir is een nachtclub in The Fairmont Hotel Dubai en heeft ook twee vestigingen in London en Shanghai. Het is eigenlijk een soort van circus is in een nachtclub inclusief acrobaten, een ballenbak, popcorn kraam en ga zo maar door. Het was een te gekke experience en ik heb enorm veel foto’s en video beelden gemaakt. Hierover later meer, nu even naar de outfit van vandaag. Gister, voordat ik de club in ging had ik even een dagje rust op het stand. Lekker op een strand bedje genieten van de zon, de zee en het zwembad. Even ontspannen, daar kan ik echt van genieten. Dit jurkje droeg ik trouwens ook al tijdens mijn city tour naar de Burj Khalifa. Ik kreeg hier heel veel vragen erover, een aantal volgers dachten ik een palmbomen jasje droeg, maar het is dus een jurkje. Ik vind het design van dit jurkje heel erg leuk, het is makkelijk te combineren en ideaal om zowel casual te dragen als tijdens het uitgaan. Gister combineerde ik het jurkje met mijn zwarte leren tas en witte Nikes. Wat vinden jullie van mijn look? Zouden jullie het jurkje ook op deze manier combineren? Ik ben benieuwd naar jullie reacties. Liefs vanuit Dubai.

Right now it is 03:30 and I just came back from an amazing night at Cirque Le Soir Dubai. Cirque Le Soir is a famous nightclub located at The Fairmont Hotel Dubai and has also a location in London and Shanghai. This club is a kind of circus included midgets, ball pit, hopscotch and  a popcorn machine. It was an amazing experience and I took a lot of pictures. More about it soon, first I want to share with you a new outfit from Dubai. Yesterday I had a relaxing day on the beach and afterward I decided to wear my palmtree dress by Suncoo Paris. I also wore this dress to Burj Khalifa on Tuesday and got many questions about it. I combined the dress with my black leather back, black sunnies and white Nikes. What do you think of my look? How would you combine this dress? I am curious to your opinion. From Dubai with love!

SHOP THE PALM TREES IN DUBAI LOOK:

Sneakers: Nike, dress: Suncoo Paris, bag: Hip-E, sunnies: Chicwish

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

7 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.