MR. BOWTITAR: DENIM AND ARMY

FILLING PIECES MEN'S FASHION ARMY & DENIMFILLING PIECES MEN'S FASHION ARMY & DENIMFILLING PIECES MEN'S FASHION ARMY & DENIMFILLING PIECES MEN'S FASHION ARMY & DENIMFILLING PIECES MEN'S FASHION ARMY & DENIMFILLING PIECES MEN'S FASHION ARMY & DENIMFILLING PIECES MEN'S FASHION ARMY & DENIMFILLING PIECES MEN'S FASHION ARMY & DENIM

Vandaag is het tijd voor heren mode vanuit Nederland. Met jaloezie kijk ik naar de outfits en locaties van Chloë maar laten we niet teveel mokken want ook voor mij zit er weer een zomervakantie aan te komen. Hebben jullie al plannen voor de zomer?  Met het weer van afgelopen week weet ik soms niet meer wat ik aan moet trekken het ene moment is het namelijk zomers warm en daarna slaat dat direct om naar koude regen waarbij ik liever mijn winterjas weer uit de kast wil trekken. Daarom draag ik vandaag een tussen outfit die nu perfect gedragen kan worden wanneer het nog geen hoog zomer is. Het shirt van Denham is vrij basic en kan goed alleen gedragen worden maar is ook altijd goed te combineren met bijvoorbeeld het katoenen jasje van Denham. Army green past goed bij veel basic kleuren en ik draag het daarom graag met een jeans. Dat maakt de outfit meteen stoerder dan als je het met een chino combineert. Als accessoires laat ik vandaag een tas zien van het merk Qwstion. Wat leuk is aan deze tas is dat je hem als zowel reguliere tas en als rugzak kan dragen en het industriële uiterlijk zorgt ervoor dat ik fan ben van dit merk. Het kan ook bijna niet anders maar mijn outfit maak ik af met sneakers. Voor de outfit van vandaag heb ik gekozen voor een witte sneaker met rood accent en lichtblauwe hak omdat een witte sneaker nog steeds een hot item is en de kleuren maken het toch weer leuker dan een basic witte schoen. Ik heb al eerder een outfit gedaan met een Denham jeans en Filling pieces sneakers (check deze hier).Welke outfit vinden jullie beter? Laten jullie dat weten in de comments hieronder?

Today it is time for mens fashion from the Netherlands. With envy I look at the outfits and locations of Chloe but let’s not get to grumpy because I am going on vacation within a month or so. Do you already have plans for the summer? With the weather last week, I do not know what to wear sometimes. First it is hot like a summers day and directly after this it gets cold and it starts raining where I’d rather take my winter coat out of the closet. That’s why I wear an outfit for this weather today. It can be worn perfectly now when it is still not high summer. The shirt from Denham is fairly basic and can be well worn alone but can also be combined with for example the cotton jacket from Denham. Army green goes well with many basic colors and I like to wear it therefore with jeans. That makes the outfit immediately tougher than when you combine it with a chino for example. With jeans, I can not stay behind and is therefore from Denham.
The accessories I show is a bag from the brand Qwstion. What’s nice about this bag is that you can wear him as a regular bag and also as a backpack. The industrial appearance makes sure I’m a fan of this brand. It can not be different, but I finish my outfit with sneakers. For my sneakers I know where to go. For these popular sneakers I can always go to Coef in Nijmegen. For today’s outfit I chose a white sneaker with red accent and light blue heel as a white sneaker is still a hot item and the colors make it yet again more fun than a basic white shoe. I have already done an outfit with a Denham jeans and Filling pieces sneakers (check this outfit here). What outfit do you think is better? Will you let me know in the comments below?

SHOP THE DENIM AND ARMY LOOK:

Sneakers: Filling Pieces, jeans: Denham, shirt: Denham, cotton jacket: Denham, bag: Qwstion

All items by Coef Nijmegen

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

3 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.