MR. BOWTITAR: DARK BLUE FILLING PIECES

DARK BLUE FILLING PIECES OOTD MR.BOWTITARDARK BLUE FILLING PIECES OOTD MR.BOWTITARDARK BLUE FILLING PIECES OOTD MR.BOWTITARDARK BLUE FILLING PIECES OOTD MR.BOWTITARDARK BLUE FILLING PIECES OOTD MR.BOWTITARDARK BLUE FILLING PIECES OOTD MR.BOWTITAR

Het is leuk om jullie reacties te lezen onder mijn posts. Enkele weken geleden droeg ik nog een korte tuinbroek (meer hier) waarbij ik veel reacties kreeg dat jullie de tuinbroek leuk vinden, maar niet geschikt is voor iedereen. Daarom draag ik vandaag een item die meer voor iedereen geschikt is namelijk een korte broek. Nou ja, een gewone korte broek? Een korte broek van het merk Edwin, het Japanse merk dat vooral bekend is om zijn jeans. Dit merk heeft ook basic shorts of shorts met printjes zoals de broek die ik draag. Het leuke aan dit kleine printje is dat het niet direct een heel opvallende print is maar wel specialer is dan een basic unicolor shorts en deze heeft ook een andere binnenkant die je ziet als je de pijpjes omslaat. Met een outfit voor de zomer zijn veel lagen niet de beste keus en daarom draag ik alleen een longsleeve van Samsoe & Samsoe boven de shorts. Het sailor streepje zien we steeds vaker terug komen en is voor mij een must have voor deze zomer en een longsleeve is perfect wanneer je s’avonds nog de deur uitgaat op een warme dag en het kouder wordt in de avond. Ondertussen weten jullie wel dat ik graag Filling Pieces sneakers draag ze daarom deze week weer. Een zonnebril is sowieso dagelijks nodig maar is daarnaast ook een fashion item. Deze bril van Komono met hoorn print is altijd sprekender dan bijvoorbeeld een zwarte bril en is daarom goed te combineren met deze basic outfit. Vinden jullie deze korte broek beter dan de tuinbroek? En wat vinden jullie van de rest van deze outfit? Laat het weten in de comments hieronder.

It is very nice to read all your comments under my posts. A few weeks ago I was wearing short dungarees (more here) where I received many comments that the dungarees was nice but not really for everyone. That is why I wear an outfit that is more suitable for everyone today because it is a regular shorts. Well, a regular shorts? Shorts of the Japanese brand Edwin that is best known for its jeans. This brand also has basic shorts or shorts with prints such as the pants that I wear. The nice thing about this little print is that it is not directly a very striking print but is more special than a basic unicolor shorts what I like is that the inside has a different print that you see when you make a roll up. With an outfit for the summer, wearing layers is not a good choice, and that is why I only wear a longsleeve of Samsoe Samsoe above the shorts. The sailor dash, we see more and more and for me it is a must have for this summer and a long sleeve is perfect when you go outside in the evening on a hot day and it gets colder. Meanwhile, you do know that I like Filling Pieces sneakers and therefore I wear them this week again. Under shorts you do not have to wear low shoes. Just like girls wearing boots under a skirt, boys naturally can wear high boots or shoes under shorts. Sunglasses are anyway required daily but is also a fashion item. These glasses of Komono with horn print is speaking more to me than black glasses for example and is therefore good to combine with this basic outfit. Do you think these shorts are better than the dungarees? And what do you think the rest of this outfit? Let me know in the comments below.

SHOP THE LOOK:

Sneakers: Filling Pieces, shorts: Edwin, shirt: Samsoe & Samsoe, sunnies: Komono 

All items by Coef Nijmegen 

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

1 Reactie

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.