MIRACLE GARDEN DUBAI

MIRACLE GARDEN DUBAI FASHIONBLOGGER OOTD CITY TOUR MY DUBAIMIRACLE GARDEN DUBAI FASHIONBLOGGER OOTD CITY TOUR MY DUBAIMIRACLE GARDEN DUBAI FASHIONBLOGGER OOTD CITY TOUR MY DUBAIMIRACLE GARDEN DUBAI FASHIONBLOGGER OOTD CITY TOUR MY DUBAI
MIRACLE GARDEN DUBAI FASHIONBLOGGER OOTD CITY TOUR MY DUBAIMIRACLE GARDEN DUBAI FASHIONBLOGGER OOTD CITY TOUR MY DUBAIMIRACLE GARDEN DUBAI FASHIONBLOGGER OOTD CITY TOUR MY DUBAIMIRACLE GARDEN DUBAI FASHIONBLOGGER OOTD CITY TOUR MY DUBAIMIRACLE GARDEN DUBAI FASHIONBLOGGER OOTD CITY TOUR MY DUBAIMIRACLE GARDEN DUBAI FASHIONBLOGGER OOTD CITY TOUR MY DUBAI

Terwijl ik dit typ vallen mijn ogen bijna dicht op de bank. Het is 2:30 en ik kom net terug van een City Tour door Dubai. Samen met Meeting Point Dubai en mijn vriendinnetje Eva ben ik vandaag de hele stad door geweest om verschillende gebouwen, bezienswaardigheden en dergelijke te bekijken. Het was een fantastische ervaring en deze had ik zeker niet willen missen. Via Snapchat en Instagram deelde ik al een aantal previews van mijn dag en later komt er een post online met de highlights van Dubai. Tijdens onze trip kwamen we ook langs Miracle Garden Dubai. Dit is de grootste bloemen tuin van de wereld met de langste bloemen muur en grootste bloemen piramide. Daar later allemaal meer over, vandaag laat ik jullie de look zien die ik tijdens mijn City Tour droeg. Het is hier overdag rond de 40 graden (yes, heel erg warm, maar gelukkig is de luchtvochtigheid niet enorm hoog, waardoor het een soort van aangenaam is) en daarom besloot ik voor een luchtige look te kiezen. Ik combineerde mijn pailletten groene denim shorts met Keds slip on shoes en mijn off-shoulder top. Woensdag (morgen) staat er ook weer een drukke dag op het programma. Eerst ga ik een paar uurtjes genieten op het strand en in de middag ga ik skieen in Ski-Dubai. Dit is de grootste indoor ski-hal ter wereld en ik ben natuurlijk super benieuwd hoe dit gaat zijn. Het is alweer drie uur snachts, dus ik ga heerlijk slapen. Wat vinden jullie trouwens van mijn look? Lieve groetjes vanuit Dubai.

As I type this I almost can not keep my eyes open. It’s 2:30 and I just returned from a City Trip through Dubai. Along with Meeting Point Dubai and my girlfriend Eva I have been all over the city to different buildings and sights. It was a fantastic experience and I did not want to miss. through Snap Chat and Instagram and I shared a number of previews of my day and a post online with Dubai highlights will come later on. During our trip we passed through Dubai Miracle Garden. This is the largest flower garden in the world with the longest flowers wall and largest flowers pyramid. More about that later, today I let you see the look that I wore during my City Tour. During the day it is around 40 degrees (yes, really warm, but fortunately the humidity is very high, so it’s kind of nice) and so I decided to choose an airy look. I combined my denim shorts with green sequins Keds slip on shoes and my off-shoulder top. Wednesday (tomorrow) there is also another busy day on the program. First I’m going to enjoy a few hours on the beach and in the afternoon I go skiing at Ski Dubai. This is the largest indoor ski hall in the world and I am naturally very curious how this is going to be. It’s been three at night, so I’m going to sleep. What do you think of the way I look? Kind regards from Dubai.

SHOP THE MIRACLE GARDEN DUBAI LOOK:

Slip on shoes: Keds, shorts: Boohoo.com, shirt: Vero Moda, sunnies: Ikhebeenbril.nl, bag: Lola Nomadawatch: Cluse Watches

Chloë Sterk
Chloë Sterk

Chloe (28) besloot na zes jaar haar fashionblog Fashionista Chloe aan de wilgen te hangen en het platform Daily Nonsense op te richten. Ze is single, houdt van reizen, kan moeilijk stil zitten, kan al helemaal niet kiezen en is altijd op zoek naar een nieuw avontuur. Oh en ze wil binnenkort gaan verhuizen, waarheen weet ze nog niet.

9 Reacties

Reageer ook

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.